Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik szavazók! Mit szóltok...

Jobbik szavazók! Mit szóltok hozzá, hogy Orbán a halálbüntetéssel akar titeket "megvenni", hogy a fideszre szavazzatok 2018-ban?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor a Jobbik szavazóit akarja megszerezni. Nekik nyal ilyen-olyan kérdésekben. Menni fog neki?
2015. máj. 9. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Jobbik-szavazó, de a Fidesz nem a Jobbiktól akarja ellopni a szavazóikat (bár ha akarná, se sikerülne). Egyértelmű, hogy a halálbüntetés meg a bevándorlás-ellenesség csak egy gumicsont, hogy az emberek ezen csámcsogjanak, és ne figyeljenek a komolyabb problémákra.
2015. máj. 10. 10:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez nem nagyon izgat. Jobbik-szimpatizáns vagyok, de a halálbüntetéssel elvi szinten nem értek egyet.
2015. máj. 10. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Én ismerek egy nagyon durván jobbikos fickót (minden negatív tulajdonságot magában hordozz amit csak egy magyar ember magában hordozhat-a szülei cégvezetők a városban). Na, az amiket egy pár éve már hajtogatott és most is azt hajtogatja az valósul meg a Fidesz által szinte lépésről lépésre. Most figyeljetek: EZ MÉG CSAK AZ ELEJE! Ha mindent megcsinál a Fidesz amiket ez meg a szülei hajtogatnak, akkor nagyon nagy gáz lesz Magyarországon. Egyébként nagyon jóban vannak a Fideszesekkel a városban. Szerintem nagyon durva!
2015. máj. 10. 12:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Kettövel ezelőttinek igaza van. INKÁBB ARRA KELLENE FIGYELNI, HOGY MÉG IS MI A FÉSZKES FENÉT CSINÁLNAK MÁR A HÁTTÉRBEN AMIRE NEM SZABAD AZ EMBEREKNEK RÁJÖNNIÜK MERT NAGY LENNE A BAJ?????? Ez a rengeteg figyelemelterelés már egy kicsit sok: -vasárnapi boltbezárás, - halálbüntetés stb. Emberek mi folyik Magyarországon???????????????
2015. máj. 10. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a Fidesz pont abból akar most politikai hasznot kovácsolni, ami az MSZP-vel szemben anno sikert hozott: a mérhetetlen gyalázkodással. Csakhogy azt nem mérik fel, hogy a Jobbik már nem feltétlen az antiszemita, cigánygyűlölő félmilitarista tagokból tevődik össze, hanem egy jól belőtt irányváltás után egyre inkább néppárttá kezd válni, ami pont abból nyeri az erejét, hogy nem a Fidesz, hanem egy friss politikai erő. Könnyen kétélű fegyverré válhat ez.
2015. máj. 11. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!