Ha bejelentem ezt a videót akkor miért nem törlik? Jelentsétek be ti is hátha akkor törölni fogják
széméiségi jogokat sért ez a videó több levelet is küldtem a youtubenak de eddig egyikre sem érkezett válaszom, azóta már a rendőrséget is felhívtam de ők sem foglalkoznak az esettel, felhívom a figyelmet arra is hogy itt az egyik hozzászóló beismerte a tettét esetleg internet alapján meg lehetne keresni a beismerő vallomása alapján bármelyik bíróság elítélné!
már az igazság szolgáltatás is fidesz ellenes lett? vagy mi történik ebben az országban? rátelepedett a baloldal az igazság szolgáltatásba!
ma 11:14
mit ért? nem látod hogy gyalázzák?
szabad gyalázni? senkit nem szabad gyalázni! a politikusainknak meg kell adni a tiszteletet csak ezt a baloldal folyton felrúgja és gyurcsánnyal az élen mindent emgtesznek hogy rossz hírnevet adjanak orbánnak!
a politikust tisztelni kell nem gyalázni ő érted teszi a dolgát és egész nap azért dolgozik hogy neked jobb legyen és jobban éljél! csak a sok agymosott beveszi a gyurcsányék sok értelmetlen propagandáját mint ez is! ezeket be kéne tiltani azonnal törölni kéne az összes fidesz ellenes gyurcsány propagandát az internetről!
11.26
te mit szólnál ha én tennék fel rólad pusztán trollkodásból ilyen videót?
örülnél neki?
és ha bejelentenéd és akkor sem szednék le?
na akkor már más lenne a helyzet mi?
csak annyit másoknak amit te is elviselnél!
akkor ha tényleg nem ésrt jogot akkor miért van az hogy már kommentek miatt is feljelentés van? a videó sokkal durvább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!