Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan van olyan ember...

Most komolyan van olyan ember aki nem boltban dolgozik és támogatja ez a re*kes vasárnap szívatást?

Figyelt kérdés
Szombaton moccani nem lehet annyian vannak, félelmetesen undorító, amit szombatonként megy amióta kitalálták ezt az őrületet.

#bezárás #vasárnapi lfsz #kinek kell ez
2015. máj. 9. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10# Abból amit idáig leírtál, te sosem fogod jól érezni magad, mert telhetetlen vagy. A hozzád hasonló embereknek az jelenti a jó érzést ha tele a bankkártya, lehet menni mekizni meg plázázni és persze mindezt korlátlan mennyiségben. Az se igazán értem hogy egy gyereket miért a plázába kell vasárnaponként vinni játszóterezni, és miért nem a kinti játszótéren van a friss levegőn... de mindegy nem vagyunk egyformák.
2015. máj. 9. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig egy intézkedés se fájt annyira, mint ez. A párom hétfőtől szombatig dolgozik, én csak péntekig, ergo most egyedül cipelem haza a nagybevásárlást, mert amikor ő is jöhetne segíteni, akkor nincs nyitva a bolt.

Egyébként csinálnám én egyedül is, de ha már államilag így ki lehetett szúrni velem, akkor államilag adhatnának egy kocsit, hogy ne szakadjak meg állandóan. Vagy csak annyi fizetést, amennyiből telik egy kocsira.

Vagy nyissák szépen ki a boltokat...

2015. máj. 9. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a tény, hogy máshol rosszabb, nem jelenti azt, hogy itt nem sz.r a helyzet.
2015. máj. 10. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondanék: B***ÓDJÁL MEG KDNP!!
2015. máj. 10. 19:00
 15/15 anonim ***** válasza:

mi meg elmegyünk hétköznap is...lehet mi vagyunk a teljesen furcsák, de nem tudom felfogni, hogy miért kötelező mindenkinek szombaton menni vásárolni?

dolgozhatsz mondjuk reggel 7-8tól délután 5-6ig, a bolt még nyitva van jobb esetben 8-9ig...ha annyira szükséged van bevásárlásra, be tudnád ütemezni munkából hazajövet...

2015. máj. 10. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!