Most komolyan van olyan ember aki nem boltban dolgozik és támogatja ez a re*kes vasárnap szívatást?
Nekem eddig egy intézkedés se fájt annyira, mint ez. A párom hétfőtől szombatig dolgozik, én csak péntekig, ergo most egyedül cipelem haza a nagybevásárlást, mert amikor ő is jöhetne segíteni, akkor nincs nyitva a bolt.
Egyébként csinálnám én egyedül is, de ha már államilag így ki lehetett szúrni velem, akkor államilag adhatnának egy kocsit, hogy ne szakadjak meg állandóan. Vagy csak annyi fizetést, amennyiből telik egy kocsira.
Vagy nyissák szépen ki a boltokat...
mi meg elmegyünk hétköznap is...lehet mi vagyunk a teljesen furcsák, de nem tudom felfogni, hogy miért kötelező mindenkinek szombaton menni vásárolni?
dolgozhatsz mondjuk reggel 7-8tól délután 5-6ig, a bolt még nyitva van jobb esetben 8-9ig...ha annyira szükséged van bevásárlásra, be tudnád ütemezni munkából hazajövet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!