Mi a véleményed Orosz Mihály Zoltánról?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs ki mind a 4 kereke a palinak.2015. máj. 8. 19:59
1/8 anonim válasza:
Kicsit gyogyós és furán öltözik, de a munkáját nagyon jól végzi.
2/8 anonim válasza:
Azért mert beöltözik valaminek, még nem ok arra, hogy ítéletet mondjak. Ha jól tudom, akkor újraválasztották, gondolom ennek is megvan az oka. Ha valaki maskarában végzi jól a dolgát, az még nem hülye, csak különc.
3/8 anonim válasza:
Úgy viselkedik, mint egy földesúr, rettentően demagóg és ijesztő, ahogy 12-13 éves gyerekeket tanít be, hogy mantrázzák az ő "büdös libsik haza" meg "nem kérünk a zsidó elnyomásból" szövegeit, mindemellett valamilyen szinten vicces, én őszintén szólva először azt hittem, hogy az ürge csak egy hatalmas troll, aztán megilletődve tapasztaltam, hogy halálosan komolyan vesz mindent, amit mond.
4/8 anonim válasza:
Fura egy faszi, de nem utálom ezért.
5/8 anonim válasza:
Pont most volt egy kérdés róla, leírom ugyanazt amit oda írtam csak rövidebben.
Szóval....
Az érpatakiak szeretik és már nem tudom hanyadszorra megválasztották, semmi közünk hozzá innentől kezdve.
Nem hétköznapi a stílusa, de hogy hogy végzi a munkáját azt nem tudom, mivel nem vagyok érpataki.
6/8 anonim válasza:
Korrekt és becsületes magyar ember.
7/8 anonim válasza:
Közömbös, még ha talán zizzent is.
8/8 anonim válasza:
Az egyik legjobb polgármester az országban. Ő fel mer lépni a cigánybűnözés ellen, még ha az ún. "rendőrség" le is nullázza a munkáját. Lásd a gépfegyveres cigány esetét a napokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!