Idegenellenesség Magyarországon?
Szerintem nem idegenellenesek, nem is lehetnek azok, mikor nem láttak még a szomszéd falunál messzebről lévőt... Egyszerűen nem való ebbe az országba ez a kérdés.
Vajon mikor felteszik ezt a kérdést az átlag embernek, akkor kit érthet "idegen" alatt? A cigányt? A zsidót? A románt? A labancot? A ruszkit? A brüsszeli bankárt? A másik pártra szavazót? A szomszéd tehenét? Valamire csak asszociált, amit utálni kell... és nem az afrikaiakra, az hétszentség. Szerintem nem azt sikerült lemérni, mi a vélemény az idegenkről, - azt nem is lehet -, hanem úgy általánosságban azt, mennyire cseng negatívan maga az "idegen" szó a magyar fejekben. Ezek szerint a vendég jelenti a kellemeset, az idegen a nem kívánatos rosszat.
Amikor 10 házból 2-ben lakik még egy-egy 90 éves öregasszony, a többi üresen áll (kb. ez Magyarország), akkor nekünk mi az isten dolgunk lett hirtelen ezzel a fene nagy bevándorlás-kérdéssel egyáltalán, na azt szeretném tudni...
"Amikor 10 házból 2-ben lakik még egy-egy 90 éves öregasszony, a többi üresen áll (kb. ez Magyarország), akkor nekünk mi az isten dolgunk lett hirtelen ezzel a fene nagy bevándorlás-kérdéssel egyáltalán, na azt szeretném tudni..."
Talán mert akik a helyünkre jönnek, azok nem európaiak. Fogják beszélni a nyelvet? Tisztelik a hagyományainkat? Hogy is halad nyugaton az integráció?
Ha megerőszakolják és lefejezik a lányod majd az leszel te is. :D
Az idegenellenesség természetes dolog.
Japánban is az van, Koreában is az van.
Itt is az van.
Képzeld el, hogy csak 1-2 bevándorló érkezik.
Majd egyre több, letelepszenek, elkezdenek évi 3-4 gyereket szülni és elszaporodnak. majd jön a többi bevándorló. Sok magyar kivándorol, ezek meg be és egyre csak szaporodnak. Egyszer többségbe kerülnek a magyarokkal szemben és akkor jöhet a pártalapítás. Jahh van már cigány párt is amúgy. :)) Úgyhogy minden úgy történt ahogy mondtam. Most az jön, hogy majd lecserélik a vallást muszlimra. A kormányt és övék lesz az ország.
23-as, fordulj orvoshoz mert a paranoia súlyos dolog. Jelenleg Magyarországon a muszlimok arány még fél százalék sincs. Európában is csak néhány százalék. Képzeld az idegenellenesség nem természetes dolog, hanem beteg dolog. A tanulatlan aluliskolázott emberekre jellemző.
Amugy amiket irtál, mondhatnák a Nyugat-Európában dolgozó magyarokra is. Képzeld hogy az osztrákok hogy retteghetnek hogy a magyaroktol. Ha igy folytatják magyar kormány lesz Ausztriában, csak 500 év kell hozzá :)
"Képzeld az idegenellenesség nem természetes dolog, hanem beteg dolog. A tanulatlan aluliskolázott emberekre jellemző."
A világ egyik legiskolázottabb, legtanultabb emberei a japánok. Mégis idegenellenesek.
Mi az hogy alul iskolázott dolog az idegengyűlölet?
Hallod te magad? Kitalálom... liberális vagy. Úgy tudtam. Az ő dumájuk ez. Fogadjunk be mindenkit, segítsünk mindenkin. De már rég kerestem egy liberálist. Franciaország, Anglia befogadó. Érdekes módon náluk van az, hogy a muszlimok csapatban erőszakolnak nőket, robbantgatnak. Úgyhogy nagyon jó dolog amiben a fajtád hisz. Svédországban sincs nyugta tőlük az embernek.
Az idegen ellenesség természetes dolog.
Természetes ha az ember félti a földjét az idegenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!