Csak én utáltam meg Vágót azért mert elkezdett politizálni?
Eddig is okoskodónak tartottam, de eddig úgy voltam vele, hogy a lexikális tudása legalább kompenzálja ezt a rossz tulajdonságot, de mióta sok politikai műsorban látom szerepelni, és oylan dolgokról magyaráz, amiről fogalma sincs, eléggé unszimpatikus lett nekem.
Főleg az fájdalmas, amikor politológusokat és szakértőket próbál győzködni a saját igazáról, miközben belelátása se nagyon van..
Vágó számomra nagyon hiteltelenné vált.
A Legyen Ön is milliomosban nekem is szimpatikus volt Vágó.
De, mióta politizál, én sem bírom.
Gondolom nem csak neked. Privát javaslatom az lenne, hogy próbálj meg figyelni is arra amit mond, ne zsigerből utáld.
"miközben belelátása se nagyon van" - Jah, mert NEKED van, de neki (a diplomás, 6 nyelven beszélő világlátott, olvasott embernek) nincs. Kicsit szerényebben is küldhetnéd, gyanítom.
Számomra Vágó színes fénypont a butuló magyar közéletben.
""miközben belelátása se nagyon van" - Jah, mert NEKED van, de neki (a diplomás, 6 nyelven beszélő világlátott, olvasott embernek) nincs. Kicsit szerényebben is küldhetnéd, gyanítom. "
A vitaműsor lényege, hogy politológusok és elemzők megvitatnak egy eseményt, amiben Vágó szerepelt, miközben hallgatom a politológusokat és elemzőket és mellette Vágót, tisztán látszik, hogy nagyokat akar mondani, jól hangzó dolgokat, de igazi tartalma nincs pl az elemző és a politológus megnyilvánulásához képest..
Nem magamat tartom okosabbnak Vágónál, nagyon intelligens embernek tartom, de ez a politika téma nem az ő asztala, attól hgoy valaki 6 nyelven beszél és több diplomája van, még nem feltétlen ért mindenhez.. És igen is látni a különbséget a szakértő megnyilvánulás és Vágó megnyilvánulása között, Vágó lényegében csak okoskodik.
És nagyon sokszor politológusokkal szokott összeveszni bizonyos témákról.. Oké lehet, hogy megvan a saját véleménye, mindenkinek megvan, de ha én nem vagyok annyira nagyképű, hogy okosabbnak tartom magam Vágónál, akkor ő mire fel annyira nagyképű, hogy okosabbnak tartja magát politika témában a téma szakértőinél? Ezt tudálékoskodásnak hívják meg okoskodásnak.. semmi köze a diplomáihoz meg a lexikális tudásához..
Értem, ez esetben elnézésedet kérem, ha bántó voltam.
Nekem szimpatikus ahogy Vágó megközelíti a dolgokat (csak a tényekre figyel, a hiedelmeket figyelmen kívül hagyja), de az is tény, hogy nem láttam ilyen műsorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!