Baloldaliak, liberálisok, fideszesek, mit szólnátok, ha a jobbik a 2018-as választások megnyerése után helyre tudná hozni a magyar gazdaságot, és 2-3 éven belül nyugati színvonalra emelné az egész országot minden téren?
Figyelt kérdés
Mit fogtok szólna majd, ha nem 60 ezerből kell majd fenntartaniuk magukat az emberek többségének, hanem 200-250 ezer forintos fizetés lesz az minimálbér? Mit szóltok majd, hogyha lesz normális közbiztonság, és abba marad a politikusbűnözés? Kit fogtok majd akkor szidni? Mit fogtok tenni? És vajon kire fogtok mindezek után szavazni?2015. máj. 3. 17:55
11/32 anonim válasza:
#6:
"Jobbikosok, liberálisok, fideszesek, mit szólnátok, ha a DK a 2018-as választások megnyerése után helyre tudná hozni a magyar gazdaságot, és 2-3 éven belül nyugati színvonalra emelné az egész országot minden téren? "
Ne haragudj, de Gyurcsi bácsi már bizonyított. Kell az ördögnek.
12/32 anonim válasza:
Nem tűnik fel hogy ez a kérdező csak sorban rakja fel a Jobbik agitációit, mindenféle reagálás nélkül?
13/32 anonim válasza:
Most ezen jót kacagtam... Aztán rájöttem, hogy tényleg vannak olyanok akik elhiszik, hogy ez így lesz. Most már inkább sírni van kedvem.
14/32 anonim válasza:
Oké, ha megcsinálták mindazt amit leírtál utána majd szavazok rájuk. De addig nem.
15/32 anonim válasza:
3: Miért? Szlovéniában 5 euró a kenyér? Valahogy nem hinném. De gyorsan megnéztem és Ausztriában sem kerül ennyibe. A Sparban 1 euróért kapható a fél kilós szeletelt csomagolt bio kenyér. Gondolom itthon is ilyen árban van.
16/32 anonim válasza:
15: Te is aludtál közgáz órán, ugye?
18/32 anonim válasza:
A 3-as válaszoló egy hiperinflációra célzott, ami elvezethet a 250 ezres minimálbérhez.
19/32 anonim válasza:
Én nagyon meglepődnék, ha ez 2-3 év alatt sikerülne.
Ha a magyar gazdaság olyan gyors ütemben fejlődne, mint Kína, India, Vietnam (évi 6-7% növekedés), akkor is 20 év kellene, hogy ezt elérjük.
20/32 anonim válasza:
Nem fogok semmit szólni, ugyanis:
1. nem fog a jobbik nyerni
2. ha mégis, akkor sem lesz nyugati színvonal, ugyanis ennek a pártnak is csak a szája jár + keletb*zi
3. én már úgysem leszek akkor itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!