Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A legtöbb magyar átlagember...

A legtöbb magyar átlagember miért gondolja úgy, hogy jobban járnánk ha nyugat felé húznánk?

Figyelt kérdés

Értsétek már meg, nyugat-európa nem azért vett minket be az EU-ba mert "jó fejek" és mert azt akarják, hogy mi is olyan jól éljünk.

Szerintetek, Merkel miért támogatja nyugat-Ukrajnát? Mert jófej és mert sajnálja őket? Nem azért mert mégolcsóbb és még több munkaerőt és piacot akar a német cégeknek?

2015. máj. 3. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A barbár oroszokkal jobban járnánk? Ők annyira szeretik kis hazánkat, hogy a seggünket is fényesre nyalnák? Na ne mesélj.
2015. máj. 3. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

"mégolcsóbb és még több munkaerőt és piacot akar a német cégeknek?"

Mert annyi a munka hogy nincs aki elvégezze? Vagy annyi fizetőképes ember van Ukrajnában , hogy mindenki azok pénzére áhítozik? Mert én azt láttam hogy egy átlag ukrán 100 euróból él. Oda nem fognak sok bmw-t eladni.

2015. máj. 3. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Most döntsd el, hogy miről is szeretnél minket meggyőzni. Egyébként valószínűleg azért gondolják, mert csak rá kell nézni, hogy él az átlag, és hogy él az itteni átlag.
2015. máj. 3. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

2: Viszont olcsó tejet, tejterméket, húsokat, zöldséget, gyümölcsöt és egyéb szart igen. Az ottani hazai termelés kárára természetesen.

Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy itthon is pont ez történt.

1: Ki beszélt itt az oroszokról?

2015. máj. 3. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Az EU-nak az az érdeke, te sügér, hogy minél erősebb legyen, ez pedig újabb országok bevételével és azok gazdasági potenciáljának felhúzásával lehetséges.

Ez nem jófejség, ez érdek. Nekik érdekük erősebbnek lenni és nekünk is érdekünk, hogy erősebbé tegyenek minket.

Meg mondjuk az átlagemberek azért húznak nyugat felé, mert egy átlag nyugati nyolcszor jobban él, mint egy átlag keleti. De gondolom ez téged nem zavar, mert a hozzád hasonlóknak soha nem számítottak a számok, mert azok zsidó varázslatok.

2015. máj. 3. 16:52
 6/8 anonim ***** válasza:
15%
A német az baráti nép számunkra. Szorosan együttműködünk velük. A történelem során is mindig mellettünk álltak. Kéretik nem degradálni a magyar-német viszonyt.
2015. máj. 3. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Igy látod? No ennek nagyon örülök, megnyugodtam. Az utobbi idöben kezdett olyan érzésem lenni, hogy a magyar átlagemberek megbolondultak, vagy félrevezették öket egyes keletérdekkörü/imádo csalo politikusok.
2015. máj. 3. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Mert még szerencsére az átlagember a normálisabb. Ha neked jobb Oroszország, Korea és hasonlók, akkor költözz ki. Én nem egy tál kajáért akarok meggebedni a munkától, miközben a vezetők gusztustalanul sokat keresnek. Én nyugatot választom, ahogy az ismerőseim 80%-a. Ők már kinn élnek és eszük ágában sincs hazajönni. Nem is csodálom, ahogy elnézem sok honfitársat. Ők jól jártak a nyugattal.
2015. máj. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!