Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ki volt jobb...

Szerintetek ki volt jobb miniszterelnöke Magyarországnak eddig: Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt mondtam én is. De hogy lehet mégis, hogy az állami vállalatok meg nem működnek veszteségesen? Vagy legalábbis számunkra kevesebbek kerül ez az egész történet.
2015. máj. 3. 16:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy lehet, hogy veszteségesen működnek és még több pénzt kell majd az államnak beleölnie a Főgázba vagy elkezdi a gáz árát emelni, ami nyilván akkor már hazafias tett lesz, mert állami szolgáltató adja a gázt, nem a kapzsi külföldiek az meg mindegy hogy mennyiért és milyen minőségben.
2015. máj. 3. 16:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindkettőt beásnám fejig egy hangyaboly mellé és leönteném őket cukros vízzel.
2015. máj. 3. 16:53
 14/21 anonim ***** válasza:

"Mondjuk úgy lehet, hogy veszteségesen működnek és még több pénzt kell majd az államnak beleölnie a Főgázba vagy elkezdi a gáz árát emelni"

nincs mit mondanom... képtelen vagy túltenni magad azon hogy mennyire nincs igazad...

2015. máj. 3. 16:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Nyilván, mert az állam mindenhez ért, bezzeg egy olyan cég ami tucatnyi országban szolgáltat gázt a lakosságnak, az hogy is értene a lakossági gázszolgáltatáshoz. Majd rájössz 1-2 hónap múlva mikor Orbán kijelenti, hogy az EU nyomására, vagy valami más baromság miatt emelnie kell a gázárat.
2015. máj. 3. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:
igen, 2013 óta ezt nyomatja az ellenzék, és ott tartunk hogy inkább a nonprofit modell tetszik a külföldnek ferifan haver
2015. máj. 3. 19:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Érdekes valahogy én erről még nem hallottam, lehet nekem is olvasnom kéne a fidesz.hu-t
2015. máj. 3. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
nem tehetek róla hogy ilyen buta vagy
2015. máj. 3. 20:43
 19/21 anonim válasza:
Fel kellene már végre ébredni, h nincs jobb mg baloldal meg nemzeti. NIncs Gyurcsány, Orbán, Vona. Az egész egy hatalmas színjáték. Az összes vezető politikust a háttérből írányítják, de megtartják nekünk a négy éventi szavazás illuzióját, h azt gondold, h te döntesz
2015. máj. 3. 20:45
 20/21 anonim válasza:
Itt vitáztok .......értelmetlen. Meg lett a céljuk...szépen megosztották ezt az országot, nézzetek meg magatokat, mindketten hajtógatjátok az igazatokat és mit értek vele???? Orbán meg a haverjí Fecó meg sörözök és közbe röhög az ország lakosságán
2015. máj. 3. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!