Mit értett Bajnai Gordon azon, hogy dönget a szörny a kapun a Jobbik személyében?
Figyelt kérdés
Hát akkor már Ők is utálják ezt a pártot?Vagy csak a helyük miatt?2010. febr. 22. 20:38
2/16 anonim válasza:
A jobbikot mindenki utálja... ez nem értem, miért lep meg téged... :) a jobbik közellenség minden pártnak, és eddig is így volt
3/16 anonim válasza:
Igaza volt,a Jobbikot minden rendes ember veszélyesnek tartja,a szélsőséges politikájáért.
4/16 anonim válasza:
Addig jó a Jobbik, amíg az ilyen Bajnai félék "rettegnek" tőle. Ha várná őket, egy lenne a sok közül.
5/16 anonim válasza:
20:41 vagyok, érdekelne, miért kaptam lepontozást...csak egy tényt közöltem mindenféle állásfoglalás nélkül...még az sem derül ki,a jobbikkal vagyok e vagy ellene...
6/16 anonim válasza:
Egyszerű a válasz: Bajnai és az összes többi politikusbűnöző is be van szarva, mert jön a Jobbik,és vele együtt az új idők is.
Az elszámoltatások ideje,amikor a meggyötört magyar nemzet benyújtja 8 év számláját.
9/16 anonim válasza:
A Jobbik leszámol a mostani politikusbűnözőkkel, és helyükre igazi Magyar-nemzeti politikusbűnözőket fog rakni.
10/16 anonim válasza:
,,A Jobbik leszámol a mostani politikusbűnözőkkel, és helyükre igazi Magyar-nemzeti politikusbűnözőket fog rakni."
Ne haragudj,de mitől vagy ebben olyan biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!