Letiltották a kurucot?
Figyelt kérdés
Neked sem jön fel?2010. febr. 22. 13:34
31/33 anonim válasza:
Telesírtam volna a kispárnám, ha megszűnt volna:(
32/33 anonim válasza:
20:18 te akkor nevezz engem csürhének majd ha az IQ-d eléri a minimális szintet. cigány ver magyart, de magyar a magyart nem ver fogyikám igaz? a magyar nem szokott lopni a magyar nem szokta a szomszédait feljelenteni ha jobban megy neki a sora, a magyar nem szólal inkább meg magyarul ha külföldön magyar hangot hall szerinted miért?! mondjuk ilyen szinttel nem hinném hogy rájössz, ezt nem írja meg a kuruc
33/33 anonim válasza:
és nekem van olyan cigány barátom aki ér annyit mint bármelyik magyar vagy más nemzetiségű ember! viszont olyan undorító magyart is ismerek nem egyet aki egy rakás szarnak is csókolomot köszönhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!