Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az idei Március 15. még a...

Az idei Március 15. még a választások előtt lesz? Milyen akciók lesznek ezen a napon? Kordontenger? Demszky hülye vagy? Hazaárulók? Ismét emlékezetes ünnepnap lessz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Jó jó.De nem a fidesz meg a jobbik kiabálta hogy takarodjatok kordonon kivül.Hanem az ezeket a pártokat támogató emberek.

A fasztépő édes anyukád a patkány, mikor kistestvért csinálsz magadnak!

Nem tudom mi a bajod de a jó büdös k-rva anyád az MSZP el együtt.

2010. febr. 21. 20:27
 12/18 bumbi02 ***** válasza:
villan itt is a kultura... attól tartok h az idei márc 15 is kampányról és tüntetésröl fog szólni.. évek óta nem volt rendes ünnepély magyarországon mind1iken kampány beszéd volt mind1ik oldalról...plusz néha a csöcselék mozgolodott..reméljük idén nem kerülünk be a BBC-re...
2010. febr. 21. 20:56
 13/18 A kérdező kommentje:

villan itt is a kultura... attól tartok h az idei márc 15 is kampányról és tüntetésröl fog szólni.. évek óta nem volt rendes ünnepély magyarországon mind1iken kampány beszéd volt mind1ik oldalról...plusz néha a csöcselék mozgolodott..reméljük idén nem kerülünk be a BBC-re..

Nézd már meg kik ünnepelnek?A hazugok az elkúúrók rablók.Bekordonozva.Törvénnyel bevédve magukat.Ez szerinted ünnep???

2010. febr. 21. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Itt minden primitív ember megszólalhat? Szégyen..
2010. febr. 21. 22:14
 15/18 bumbi02 ***** válasza:
hát szerintem még mindig legyen az h a "hazugok elkurok" ünnepeljenek mint h azok akiknek az ünneplés abból áll h törnek uznak a belvárosban..aztn h ha meg vki visszaüt nekik akkor rendőribrutalitás van..
2010. febr. 21. 22:16
 16/18 A kérdező kommentje:

hát szerintem még mindig legyen az h a "hazugok elkurok" ünnepeljenek mint h azok akiknek az ünneplés abból áll h törnek uznak a belvárosban..aztn h ha meg vki visszaüt nekik akkor rendőribrutalitás van..

Te költözz inkább Gyurcsánynál!!!

2010. febr. 21. 23:57
 17/18 bumbi02 ***** válasza:
csak én nem értem ezt a mondatotad hogy költözzek inkább gyurcsánynál?
2010. febr. 22. 17:03
 18/18 bumbi02 ***** válasza:
*mondatodat
2010. febr. 22. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!