Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » El tudnál képzelni egy liberál...

El tudnál képzelni egy liberális-szélsőjobboldali pártot Magyarországon?

Figyelt kérdés

Olyat,mint a Marine Le Pen féle Francia Nemzeti Front ( akik 2017-ben akár nyerhetnek is a mostani állások szerint) vagy a Geert Wilders féle Holland Szabadságpárt?

Itthon is egyre problémásabb a bevándorlás kérdése,persze msot még csak menekülttáborokba vannak,de mi lesz,ha az már nem lesz elég nekik..

2015. ápr. 21. 20:53
 1/6 A kérdező kommentje:

*most

menekült tábor

2015. ápr. 21. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem igen.

Meleg vagyok és jobbikos, szerintem nekem pont jó lenne.

2015. ápr. 21. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Én pedig hideg vagyok és nem vagyok jobbikos, tehát nekem nem lenne jó.
2015. ápr. 21. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:

a liberálist itthon biztos nem.

A magyar gondolkodás és felfogás ellentétes a liberális párt felfogásával.

Nézd meg nyugatot, nézz meg minket:

Mindketten pl. támogatjuk a homoszexualitást, de ők ezt papírosítják, mi meg felháborítónak tartjuk (véleményem szerint jogosan), hogy a 1000 éves hagyományokat ez felborítsa.

Ma a 2 legnagyobb itthoni párt is így vélekedik:

- A fidesz szintén nem tette bele az alkotmányba, ezért rengeteg támadás ért külföldről (indokolatlanul, amit végül be is láttak)

- A jobbik szintén nem támogatja a papírosítást.

És tudod ezt csak azért írtam le, mert teszem azt, a kettő közül valamelyik párt, kiírna egy ilyen közleményt:

"Támogatjuk a homoszexalitás alaptörvényben való családba fogalmába való definíálását"

Máris drasztikusan csökkenne a támogatottságuk. És ezt ők is tudják.

Persze a liberalizmus nem áll meg a homoszexualitásnál, meg nem is ez a legnagyobb lényege, de mivel az eszméi ezzel is megegyeznek így biztosan kijelenthetem hogy olyan ~ 12 évig legalább, de akár mondhatok 20-at is, itthon nem lesz kormányon liberális párt.

2015. ápr. 21. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom valószínűnek.

A Le Pen féle párt nem szélsőjobboldali.Csak szeretik rájuk sütni.

Még a sima jobbközép párt is szélsőjobbozza őket.Pedig igazából a jobbközép pártok felejtették el, hogy mi a jobboldaliság, nagyon eltávolodtak tőle.

Magyarországon az illegális bevándorlás problémáját könnyen lehetne kezelni megfelelő határvédelemmel, műszaki határzárral is, ez utóbbi ütközik a kényes Eu elveibe.

A menekülteknek sem muszáj megadni a letelepedési engedélyt.Japán is visszautasítja a menekültkérelmet 99 százalékát.

Nyugat-Európában a bevándorlási probléma egészen más jellegű.Mások az okok , mások a problémák.

2015. ápr. 21. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. ápr. 21. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!