El tudnál képzelni egy liberális-szélsőjobboldali pártot Magyarországon?
Olyat,mint a Marine Le Pen féle Francia Nemzeti Front ( akik 2017-ben akár nyerhetnek is a mostani állások szerint) vagy a Geert Wilders féle Holland Szabadságpárt?
Itthon is egyre problémásabb a bevándorlás kérdése,persze msot még csak menekülttáborokba vannak,de mi lesz,ha az már nem lesz elég nekik..
*most
menekült tábor
Szerintem igen.
Meleg vagyok és jobbikos, szerintem nekem pont jó lenne.
a liberálist itthon biztos nem.
A magyar gondolkodás és felfogás ellentétes a liberális párt felfogásával.
Nézd meg nyugatot, nézz meg minket:
Mindketten pl. támogatjuk a homoszexualitást, de ők ezt papírosítják, mi meg felháborítónak tartjuk (véleményem szerint jogosan), hogy a 1000 éves hagyományokat ez felborítsa.
Ma a 2 legnagyobb itthoni párt is így vélekedik:
- A fidesz szintén nem tette bele az alkotmányba, ezért rengeteg támadás ért külföldről (indokolatlanul, amit végül be is láttak)
- A jobbik szintén nem támogatja a papírosítást.
És tudod ezt csak azért írtam le, mert teszem azt, a kettő közül valamelyik párt, kiírna egy ilyen közleményt:
"Támogatjuk a homoszexalitás alaptörvényben való családba fogalmába való definíálását"
Máris drasztikusan csökkenne a támogatottságuk. És ezt ők is tudják.
Persze a liberalizmus nem áll meg a homoszexualitásnál, meg nem is ez a legnagyobb lényege, de mivel az eszméi ezzel is megegyeznek így biztosan kijelenthetem hogy olyan ~ 12 évig legalább, de akár mondhatok 20-at is, itthon nem lesz kormányon liberális párt.
Nem tartom valószínűnek.
A Le Pen féle párt nem szélsőjobboldali.Csak szeretik rájuk sütni.
Még a sima jobbközép párt is szélsőjobbozza őket.Pedig igazából a jobbközép pártok felejtették el, hogy mi a jobboldaliság, nagyon eltávolodtak tőle.
Magyarországon az illegális bevándorlás problémáját könnyen lehetne kezelni megfelelő határvédelemmel, műszaki határzárral is, ez utóbbi ütközik a kényes Eu elveibe.
A menekülteknek sem muszáj megadni a letelepedési engedélyt.Japán is visszautasítja a menekültkérelmet 99 százalékát.
Nyugat-Európában a bevándorlási probléma egészen más jellegű.Mások az okok , mások a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!