Pénzeső. Véleményed a választási ígéretektől?
1) Itt az idő, h a népnek is adjanak valamit, ne csak lopjanak! Szükséges jólétet ígérgetni, mert aki nem is ígér semmit, az betartani sem tudja. A politikusok dolga a jólét növelése (lenne).
2) Egy párt ne ígérgessen tizenakarhanyadik nyugdíjról vagy adócsökkentésről, ez gusztustalan! Ez a gazdaságtól függ, reform kell, nem választási adomány, ígérgetés. Nekem az elvek fontosak, nem kell a mézesmadzag!
A FIDESZ nem nagyon tud olyan politikát folytatni, ami lényegesen eltért a Bajnai kormányétól.
Ha azt teszi amit mondanak tönkremegy az ország, ha nem azt teszi amit ígérnek, a választók kiábrándulnak belőlük IS.
Egyszóval ha a FIDESZ kerül kormányra csak rosszul járhat (az eddigi ígéretei nyomán, magánvélemény)
A legutolsó (feltehetően fideszes) hozzászóló tehát fontosnak tartja az ígéreteket, ám nem hisz a kormánypártoknak.
A jobbikos szavazók nem pénzbeli ígéreteket várnak.
Az MDF-es szavazók feltehetően szintén ez utóbbi csoportba tartoznak, ám eddig nem tudom, h kommenteltek-e. MSZP-s szavazók véleménye?
Sztem hülye az aki elhiszi a Jobbik pártprogramját,ugyanúgy mint a többi pártnak a programját.
Szerintetek hol van az leírva a programokban,hogy végre is hajtják azokat?Ti ostoba Jobbikiosok nem veszitek észre,hogy a Jobbik-ugyanúgy mint a többi párt-nem azt fogalmazza meg a programjában hogy ez lesz,hanem: ezt szeretnénk,úgy gondoljuk stb..
Szerintetek a Jobbik majd csodát tesz..persze..
a fidesz és az mszp már maximálisan bebizonyította, hogy nem tesz szart se.
akkor most azért mert te nem hiszel a jobbiknak aki amúgy még nem bizonyított negatívan, szavazzak egy olyan páttra aki már maximálisan leírta magát a tetteivel? hogyan gondolkozol te? szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!