Ha most vasárnap lenne a választás ki hova tenné az X-et?
persze hogy enyi a jobbik mivel minden jobbikos 3x szavazott ide :D
hát a szavazáson majd nem csalhattok :D
ot megint bukni fogtok nagyon nagyot :D
a kormány mindig maradni fog mert orbán tudja mit csinál és az okosab emberek mindig leszavazák majd a buta jobikosokat
jobbik
egy biztos, 2/3 többet nem lesz, sőt... a jobbik egészen biztos hogy 2018-ban jelentős szerepet fog elfoglalni a parlamentbe.
az már nem biztos, hogy kormánypárt lesz.
de az viszont igen, hogy ez a Fidesz - Jobbik között fog eldőlni.
Oké buta szar birkák,tehát már az is baj ha senkire se szavazok?
Nem vettétek észre ti ütődött marhák hogy mindegy kire szavaztok már több mint 20 ÉVE egyre rosszabb és rosszabb lesz minden?Tökmindegy melyik pártra szavaztatok 20 éven át mindegyik megszívatta a népet,tehát miből gondoljátok hogy majd pont a Jobbik fogja megváltani az országot?Már eleve ez azért is elképzelhetetlen mert a jelenlegi rendszerben csak az a párt jut be a parlamentbe amelyik 100%-osan korrupt!Ha esetleg van is becsületes párt azok alig kapnak pár százalékot
Tehát miért is lettem lepontozva?Tán fáj az igazság vagy mi?Érvelni is tudtok esetleg vagy csak a lepontozáshoz és az Éjjel Nappal Budapest nézéséhez értetek?
Itt csak akkor lesz változás (és csakis akkor) ha a nép ÖSSZEFOG és kiűzi ezeket a mocskos élősködő férgeket az országból és a helyükbe becsületes embereket tesznek.De mivel ez sosem fog bekövetkezni ezért sosem lesz változás.Meg is érdemli a sok birka,mást sem tudtok csak egymást marni ahelyett hogy összefognátok
Arra azért kíváncsi vagyok hány évnek kell eltelnie ahhoz hogy rájöjjetek szavazással SEMMIT sem fogtok tudni megváltoztatni.20/50/100 év?Nektek kell legalább még 500 év hogy rájöjjetek...Ja hogy addigra el fog pusztulni Magyarország miattatok?Bocs akkor nem szóltam semmit
Nem azok a hazaárulók akik elhagyják az országot hanem TI!Most akik kimennek az országból minek nyomorogjanak az ilyen birkák miatt mint amilyenek ti vagytok?Szánalmas komolyan mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!