Nagyon kemény a Jobbik, annyi kopogtatócédulája van, hogy a maradékból építenek majd egy nagy Turul-szobrot. :)
Mit szólok?
Azt, hogy nagyon meglepett volna, ha kurucinfó másik párt kedvéért hazudott volna...
Előző! Hazudni a te fajtád szokott, itt a hivatalos választási oldal, meg lehet nézni:
Jobbik: 92 !!
Mszp: 25
MDF: 2
ÖP: 1
Na meséljél csak, miben hazudott a Kuruc...?
Nos, szar érzés bevallani, de igazad van.
A szokás hatalma, abban az újságban ritkán olvas az ember hiteles dolgokat.
De belátom: igazad van.
A Kuruc nem nagyon szokott hazudozni, illetve nem csúsztat többet mint más orgánum, csak a kifejezési módja nyers.
Én is olvastam már az indexbe jó írást, és Tóta W is szoktam mosolyogni.
A közvélemény kutatók pedig többet hazudnak mint kérdeznek.
A VII. kerbe szerinted mennyi lesz a Jobbikos szavazó?
Elég ha csak onnan veszik a minta egy részét.
Rendesen megmondták az Eu s választásnál 2-3% é lett 15% ami kb 5-6× os nagy tévedés.A parlamenti pártok félnek a Jobbiktól és minden eszközt megragadnak. Az MSZP t felfele értékelik, saccolják, kutatják, a Jobbikot meg lefelé.
ez NEM a "kuruc"-ban jelent meg!:
Hát, az tény, hogy a Kuruc még nem hazudott (értsd: nem írt szántszándékkal valótlanságot), legfeljebb tévedett, de ha a híre valótlannak bizonyult, helyesbített és bocsánatot is kért.
A Népszabadság viszont már hamisított Teller Edét (lásd [link] ), és az Index videóit is rendre olyan pofátlanul vágják össze, hogy az felér egy hamisítással.
Normális ember ezért is nem nyilatkozik az úgynevezett "mainstream" mediának.
Szerintem tök mindegy,hogy melyik párt hogy áll,
a lényegen nem változtat.
SZARBAN VAGYUNK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!