Ha tisztán lehet tudni a választási eredményeket, akkor miért költ a két nagy párt mégis olyan sok pénzt a kampányokra? Vagy miért költenek egyáltalán?
te biztos szavazó vagy, de nagyon sok ember (télleg el nem hinnéd mennyi), nem tudja h kire-mire szavazzon. nézegess felméréseket, azokon nagyon jól látszik az ilyesmi.
Am meg én is mindig biztos vagyok a dolgomba és ilyen kamu cuccoknak nemhiszek mint a kampány. Te is tudsz keményen dolgozni 1 hétig, hogy kapj fizetésemelést, utána meg belesz*rsz
1:14-nek.
Nem hagytam ki az mszp-t. Ők ebben a kategóriában vannak: "a többi pedig nem lényeges." Szép lenne, ha őket is besorolnám annyi szar után amit csináltak. Elkúrták. Sajnálom.
A napokban hallottam, a tv-ben mszpés emberke szájából: A fidesz egymillió munkahelyet akar teremteni, de valójában négyszázezerrel fogja növelni a munkanélküliek számát, mivel évente 140000 munkahely létesül, az 10 év alatt 1400000, így a fidesz csökkenteni akarja a foglalkoztatottságot. Hát ekkora marhaság után még tényleg számoljam őket valahová? Egyébként se fideszes, se jobbikos nem vagyok, de bármelyikbe beszállnék, csak ne kelljen az mszpét látnom!
"Nem vagyok jós, de azt ugye mindenki tudja, hogy a sorrend a következő lesz: Fidesz, Jobbik, a többi pedig nem lényeges."
Az, hogy te ezt szeretnéd, az egy dolog. A másik, hogy ezt nem mindenki gondolja így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!