Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akar az MSZP kormányon...

Miért akar az MSZP kormányon maradni bármi áron? Egyszerüen a programjuk semmi jót nem igér. Általába meg amit igérnek annak mindig az ellenkezőjét csinálják.

Figyelt kérdés
Az országot azzal húzzák ki a szarból ,hogy igérnek ingyen tankönyvet , 4 év alatt 4% al csökkentik a munkaválalók terhét.Attila az oktatást az ők természeti kincsüknek nevezik.Nem ők huzták rá az oktatásra is a tandíjat?35 éven felülieknek alapfoku nyelvet ingyen ígérnek.Egy alapfoku nyelv is egy semmi.Aki akarja ugy is megtanulja.Egyébként az ilyen gyorstalpaló iskolák bűzlenek ahogy vannak.Meg az egészségügyet bűvitenék muszerekkel stb.Nem ők vontak ki mindenhonnan mindent?MSZP sek áruljátok már el miért kell megin a hazugságok után menni?Én ugy látom valaki 50centért vagy Britney Spears -ért rajong.Itt egyesek meg az MSZP ért.Mindegy mit igérnek csinálnak.
2010. febr. 20. 23:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

te B+ ha kellenek megszorítások is legalább azokat zavarjuk el akik miatt sz@r lett

NeeeeeeM?

te fogyatékos...

Pontosan ez a lényeg!

Megszorításokkal semmire nem mégy!

Nincs középosztály és gazdasági aktívum.

Hiába szorítasz meg, azzal a gazdaságot is leszabályzod.

A tőke van ránk telepedve és minden lehetséges erőforrásunkat elszív, és nem alakulhat ki öngerjesztő fogyasztás. A termelés és a profit, ahogy a végfelhasználás mint kereskedelmi haszon is a külföldieké.

Ezen kell elsőnek változtatni, csak hogy ehez Orbán kevés, mert el van kötelezve. Nincs szava, lesz@rják, meg van véve már 20 éve kg ra.

2010. febr. 21. 00:38
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem azt kell megszavazni, aki több jót ígér, hanem azt, aki eredményesebben tudja irányítani jó irányba az országot!! Jó hogy kivontak, mert 20 év alatt semmi normális nagyobb globális piacképes terméket sem tudtatok kitalálni, és a jólétet hitelekből sikerült fenntartani!! De vissza kell fizetni, ebben mi az érthetetlen!?

Hogy csinálhatnál ilyen terméket amikor minden agy a multiknál fejleszt, és még a levegő sem az övé vagy a mienk? Nincs gazdaságunk amit fejleszthetnénk!

2010. febr. 21. 00:41
 13/25 anonim ***** válasza:

Bajban lennénk, ha elzavarnánk őket..mert az állampolgárok java okozta.

Egyszerűen globális piac van, nagyobb, mint valaha, nagyobb felvásárlóerővel, mint valaha. Nincs földesúr a nyakatokban, szabadok vagytok: mi a baj tehát??

Ki kell találni piacképes terméket/szolgáltatást, és meglesz..mások is ezt teszik. Fogyasztotok, de nem termeltek, ezért vannak a megszorítások!! Tessék gondolkozni, mivel láthatnátok el a piacot, és valósítsátok meg! Akkor Tiétek is lehet a mai szabad system káaánja. Ezért tenni kell, mások is tettek érte. Ingyen nincs semmi.

2010. febr. 21. 00:49
 14/25 anonim ***** válasza:

Jah, és kifelejtettem... mivel alig van termelés, ne szipolyozzátok a tőkéseket, befektetőket...ők lendítenek a gazdaságotokon...ha külföldi multik, befektetők kilépnének Mo.-ról, és IMF nem hitelezne fedezet hiányában, szarban lennétek!

Vigyázzatok, ne ugráljatok, mert ha bepipul a system rátok, és nem nyom több lét...végetek.

Önellátók még nem vagytok, reménykedem, hogy idővel azok lesztek. Mert így csak a system jóindulatára vagytok hagyatkozva.

2010. febr. 21. 00:55
 15/25 anonim ***** válasza:

"Nincs földesúr a nyakatokban, szabadok vagytok: mi a baj tehát?? "

igazából csak annyi a baj végül is nem is nagy

HOGY NINCS MUNKA NINCS JÖVŐNK

semmi más

2-3 millió ember nem tud eltartani 10 et

HITELEKBŐL nem húzzuk a végtelenségig

emberek szarba vagyunk FOGJUK MÁR FEL

az egy dolog hogy mindenki diplomás jogász stb

és? Jogászokat állítunk majd a földekre hogy legyen búza?

történelem diplomásokat alkalmazunk a malomba hogy legyen liszt?

Irodalom szakosokat hogy süssenek kenyeret?

nincs képzett dolgozó

nincs munka

nincs gyár

nincs kilátás a jövőre

én kérek bocsánatot ha borúlátó vagyok

és akik szétvertek mindent akkora de AKKORA ARCUK VAN

és akik őket támogatják? agyhalott nyugdíjasok tisztelet a nagy kivételnek

elfolyik a pénz... aki dolgozik az szakadjon meg

és te beszélsz hogy ingyen élésről?

2 millió ember dolgozik és vagyunk 10 en ember erre nem lehet gazdaságot építeni...

2010. febr. 21. 02:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Az a bajod, hogy én beszélek?? Miközben pár milla csinálja???

20 év alatt, mikor piacképes cuccott kellett volna kitalálni, mit csináltatok?? Pénzből DVD-t vettetek meg mobilokat!! Talán előbb piacképessé kellett volna tenni magatokat, aztán zabálni a nyugati szarokat!!!

De inkább feléltétek!! Ki mint vet, úgy arat!!

Értitek végre a systemet??

2010. febr. 21. 03:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Kérdező!Mi az hogy semmi jót nem ígér?Most mondták,tanultak a hibáikból,többé nem fordul elő!Hát ez nem jó?
2010. febr. 21. 10:11
 18/25 anonim ***** válasza:
Mi nem fordul elő többet!?
2010. febr. 21. 14:18
 19/25 anonim ***** válasza:

"Mi nem fordul elő többet!?"

megígérték ha lopnak többet nem buknak le :-)

2010. febr. 21. 18:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi a frász bajotok van pár szaros millióval, melyet politikusaitok elloptak, miközben a szaros társadalmotok, vírszívóként billiókat zabált fel?? A nemzet polgáraihoz képest a politikusok még kispályások!!!
2010. febr. 21. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!