Ha a magyar nép körében ennyire elutasított a liberalizmus, akkor miért az Index.hu a toronymagasan első a hírportálok sorában?
Ráadásul őket az Origo követi, ami úgyszintén eléggé liberális. A pláne az egészben, hogy a harmadik helyezett pedig a HVG, ami úgyszintén liberális. :D Miért olvasnak a magyarok ilyet, ha közben szidják a liberalizmust, mint a bokrot?
Direkt azért, hogy utána tudjanak egy jót fröcsögni?:D
"A magyar nép igenis liberális, főleg a fiatalok, lásd: pártolják erősen a fogamzásgátlást, a kicsapongást, bulikat, sokan a melegeket is pártolják, a legmodernebb divatot követik, sokan kisebbségvédők is stb..."
Hát nemtom. Fiatal én voltam, de hülye meg b*zi még soha.
"Partoljak a fogamzasgatlast es szeretnek bulizni? Micsoda dekadencia!"
Én mondtam, hogy mindenhol ott vannak!
# 4
Atya úr isten, ekkora f..szágot írni.. Aki pártolja a fogamzásgátlást az már liberális? Ennyi kell hozzá? Gondolom te majd örülni fogsz ha a lányaid 17-18 évesen megszülik az első gyereküket.
csak mert a net tele van höbörgő szerencsétlen kis tinikel
attól a való világban él még pár értelmes ember
"Gondolom te majd örülni fogsz ha a lányaid 17-18 évesen megszülik az első gyereküket."
Nem muszáj szét****atnia magát 17-18 évesen, ha érted mire gondolok. Ez felelősségteljes gondolkodás kérdése, ami ebben a korban már nem kéne hogy csodaszámba menjen.
# 17
17-18 éves korára már szinte minden embernek erős szexuális vágya lesz. Így volt ez 100 éve is és most is. Csak akkor szexeljenek az emberek amikor gyereket akarnak? Ha nem az már liberális?
Mer az Index és az Origo formailag jó szerkesztett honlapcsoport, sűrítve kínál sok információt.
A baj a liberális nézetével van, pl. kárörvendően Fidesz ellenes, nemzetellenes, melegpárti, fehér emberellenesen rasszista, a bankokat, a nyugatot és az EU-támogatják ezek a libsi portálok a magyar emberekkel szemben.
Ugyanilyen jól szerkesztett magyar érdekű hírportál csoport sajnos nincs, csak tematikusabbak, p. Flagmagazin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!