Miért utálja mindenki ENNYIRE a FIDESZ-t?
11
A válaszodban annyi a bibi,hogy 2016-ban nem lesznek itthon választások :D :D
#8 Azokra a határon túliakra gondolsz akiknek a fidesznek miatt kellett elhagyni az otthonukat és kimenni mosogatni akár diplomával is? Sőt még ezek után is beléjük rúgott Orbán, ki ne utálná ezek után?
Vagy azokra a magyarokra gondolsz akik pl. Romániában születtek? Akkor jöjjenek ide és éljenek, dolgozzanak és adózzanak itt, csak utána ugathassanak bele az itteni politikába!
"Én nemuútálom, mert ma Magyarországon a legnormálisabb párt, ami remélem még sokáig marad hatalmon. "
Ilyenkor elképzelem milyen lenne egy szerinted szar párt, és az a világ, ahol ők lennének kormányon. :)
Szerintem a Jobbik hatékonyabb lenne a Fidesznél.
A fidesszel anyni a gondom, hogy túl sok a korrupció. Ha nem lenne egysem, nem lenne velük bajom.
"#8 Azokra a határon túliakra gondolsz akiknek a fidesznek miatt kellett elhagyni az otthonukat és kimenni mosogatni akár diplomával is?"
Nem rájuk, hanem az Erdélyben, Zentán, stb. lakó magyarokra. Tökéketesen egyetértek azzal, hogy ne kinntről pattogjanak, főleg a bérmagyarok. Akiknek csak azután jutott eszébe az állampolgárság felvétele, hogy orsós nyalt nekik. Addig nem voltak ekkora magyarok. Felháborít, hogy ők a mi pénzünkből kapnak ösztöndíjat, nyugdíjat, ingyen vonatot, előbbi kórházi ellátást, mi meg pusztuljunk.
"Magyarországon a legnormálisabb párt, ami remélem még sokáig marad hatalmon. "
Ha egy országban ilyen párt a legnormálisabb, akkor meneküljön ki merre lát. Én meg nem remélem, hogy marad. Már így is nagy pusztítást vittek véghez. Visszasírom az előző kormányt, pedig nem vagyok Mszp-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!