Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki ENNYIRE...

Miért utálja mindenki ENNYIRE a FIDESZ-t?

Figyelt kérdés
Nem csak a Magyar emberek, hanem már a külföldiek is
2015. ápr. 13. 19:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%

11

A válaszodban annyi a bibi,hogy 2016-ban nem lesznek itthon választások :D :D

2015. ápr. 13. 19:45
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

#8 Azokra a határon túliakra gondolsz akiknek a fidesznek miatt kellett elhagyni az otthonukat és kimenni mosogatni akár diplomával is? Sőt még ezek után is beléjük rúgott Orbán, ki ne utálná ezek után?

Vagy azokra a magyarokra gondolsz akik pl. Romániában születtek? Akkor jöjjenek ide és éljenek, dolgozzanak és adózzanak itt, csak utána ugathassanak bele az itteni politikába!

2015. ápr. 13. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
57%
Akkor 2018ban na! :D
2015. ápr. 13. 19:47
 14/23 anonim ***** válasza:
79%
Hm, nem is tudom, talán mert ott b**nak ki az emberrel, ahol csak tudnak, és szándékosan elveszik a pénzünk mellett minden apró örömforrásunkat is, hogy minél nyomorultabb legyen itt mindenki?
2015. ápr. 13. 19:53
 15/23 anonim ***** válasza:

"Én nemuútálom, mert ma Magyarországon a legnormálisabb párt, ami remélem még sokáig marad hatalmon. "

Ilyenkor elképzelem milyen lenne egy szerinted szar párt, és az a világ, ahol ők lennének kormányon. :)

2015. ápr. 13. 20:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a Jobbik hatékonyabb lenne a Fidesznél.

A fidesszel anyni a gondom, hogy túl sok a korrupció. Ha nem lenne egysem, nem lenne velük bajom.

2015. ápr. 13. 20:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Mert még a netet is plusz adóval terhelnék.
2015. ápr. 13. 21:03
 18/23 anonim ***** válasza:
10%

"#8 Azokra a határon túliakra gondolsz akiknek a fidesznek miatt kellett elhagyni az otthonukat és kimenni mosogatni akár diplomával is?"

Nem rájuk, hanem az Erdélyben, Zentán, stb. lakó magyarokra. Tökéketesen egyetértek azzal, hogy ne kinntről pattogjanak, főleg a bérmagyarok. Akiknek csak azután jutott eszébe az állampolgárság felvétele, hogy orsós nyalt nekik. Addig nem voltak ekkora magyarok. Felháborít, hogy ők a mi pénzünkből kapnak ösztöndíjat, nyugdíjat, ingyen vonatot, előbbi kórházi ellátást, mi meg pusztuljunk.

2015. ápr. 13. 21:18
 19/23 anonim ***** válasza:
93%

"Magyarországon a legnormálisabb párt, ami remélem még sokáig marad hatalmon. "

Ha egy országban ilyen párt a legnormálisabb, akkor meneküljön ki merre lát. Én meg nem remélem, hogy marad. Már így is nagy pusztítást vittek véghez. Visszasírom az előző kormányt, pedig nem vagyok Mszp-s.

2015. ápr. 13. 21:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Mindig az aktuális kormányt szidja az ember, mivel nem tartják be az igéretüket... Ez már lassan klasszikus. :D
2015. ápr. 13. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!