Lehet Franciaországba mennek, ahol szintén előretörőben van a szélsőjobb. Persze amilyen tájékozottak, szerintem észre sem vennék, hogy saját magukat húzzák csőbe. Vagy mennek Angliába, ahol eleve a bevándorlással kapcsolatban kezd feszült helyzet kialakulni, szóval még lehet ott is kapnának a fejükre, mint bevándorlók.
A kérdésre válaszolva, én itthon maradok. De szerintem jobb ha azok emigrálnak, akik nem képesek elviselni egy demokratikus választáson a többség akaratát. Keressenek maguknak valami diktatúrát, ahol megmondják nekik hová kell voksolni.
Az utóbbi 3 napban 5600 menekült kötött ki Olaszországban. Csak ott, 1 helyen. Németo-ba januárban 25.000 érkezett. Lehet hozzáadni a többit. Nem tudom kinek érdeke szétoffolni a nyugati világot, de jól megy a dolog. Aki meg innen akar menekülni egy Fidesz vagy Jobbik miatt, már most pakolhat, nem kell megvárni a 2018-at, senkinek nem fog hiányozni. Az 56-os példa meg azért külön jó, mert akkor a komcsik elől menekült több 100e ember, úgy tűnik gyorsan felejt a magyar...
Azt hiszitek, hogy külföldön nincs jobboldal?? Hát ti akkor még a szomszéd faluban sem jártatok...De mindegy, menjetek, nézzetek szét Marseille-ben, Malmöben, Londonban, Párizsban, aztán majd megértitek, hogy miről beszél a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!