Emlékeztek még a kormányzati negyedre? 12 milliárd hösssss. Mi mindent lehett volna csinálni ebből a pénzből?
Azt a mindenit. Ezek lopnak. Ez eddig fel sem merült bennem.
XD
Vagy mit vársz?
GRRR, GRRR!
XD
"Az utakat megcsinálhatták volna szerintem.De az a baj építik ezeket az autópályákat is."
Egy évben kb. 500 mrdot költ az állam autópályákra.
Az a 12 mrd nagy összeg ahhoz képest, hogy a nagy semmire adták ki, de jelentéktelen összeg a költségvetéshez (főösszege 12 ezer mrd Ft) képest.
Pl nekem adhatták volna, akkor pihenhetnék egy kicsit valamelyik kis szigeten a Csendes-Óceánon.
"utak, ahová mi megyünk, ott nincs szükség utakra"
az ország adóssága mellett... 20 ezer milliárd Ft!!! (10 millió lakosra, személyenként lebontva 2 millió Ft) ....adósság állomány jut, amely összeg a gengszterváltáskor, még csak 100 ezer Ft-volt!!!))
...eltörpülő összeg, "igazán csekélység"!
"ne tessenek már, még mindég ezen rágódni!"
/gyurcsány elvtárs szavait idézve/
"Menniybe került vajon az Erzsébet téri gödör"
1-2 milliárdba.
És nagyon jó, hogy nem színház van a gödör helyén, így csökkent a belváros túlzsúfoltsága. A gödör szerintem az utóbbi évek egyik legjobb építménye Budapesten.
ma 12:40
A rendszerváltáskor ötödakkora volt az ország adósságállománya, mint most, viszont kamatkiadásokra a GDP 10%-a ment el, szemben a mai 4%-kal. Vagyis praktikus szempontból az eladósodottság mai szintje sokkal kisebb. Ha az exporthoz viszonyítjuk az adósságszolgálatot, a javulás még határozottabb.
Abba kellene már hagyni a Kádár-korszak fényezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!