Orbán Viktor hány évig volt keményen dolgozó kisember?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 10:58
11/21 anonim válasza:
10-eske, hazudni itt a fidesz meg a nyaloncai szoktak, mint te
12/21 anonim válasza:
Inkább azt kérdezd hány másodpercig.
13/21 anonim válasza:
11-es! Fikázás és félretájékoztatás helyett nézz inkább utána a pontos adatoknak!
14/21 anonim válasza:
"Soha sem látott még munkát, mielőtt elkezdett politizálni, focizgatott a helyi kis klubban"
De jó volt neki.
15/21 anonim válasza:
lényegtelen, hogy mi a véghzettsége ha úgyse dolgozott sose. nem? :D
16/21 anonim válasza:
15-ös! Egy miniszterelnök, ha jogász, akkor talán dolgozik is a saját szakmájában, nemcsak mereszti a farkát reggeltől estig! Nem gondolod?
17/21 anonim válasza:
A vicc, hogy nagyanyám istenként tiszteli ezt a semmirekellő, soha nem dolgozó vajdamajmot, amikor meg a szomszéd gyerek 1 hónapig munkanélküli volt, akkor szidta őt, mint a bokrot. :)
18/21 anonim válasza:
Érdekes nagyanyád van. Nem akar elmenni politikusnak?
19/21 anonim válasza:
"5-ös! Nem tudom, honnan szedted a fals infót, de Orbánnak Jogász végzettsége van! Vajon gyurcsánynak mi a végzettsége??? Még a diplomáját se találja sem ő, sem az az egyetem, ahol állítólag tanult!"
Egy szóval se állítottam hogy nincs jogász végzettsége! Írtam '87-ben diplomázott (valóban jogból),
Az infókat a wikipediáról halásztam...
Gyurcsányra válaszolva: '84-ben szerzett diplomát technika-biológia tanári szakon fősulin, és '90-ben levelező szakon közgázdiplomát szerzett.
20/21 anonim válasza:
19-es! Csak éppen nincs meg a diplomája! Hahaha! Nem tudtad? Tájékozódj jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!