Ti érzitek, hogy amióta Fidesz-kormány van, azóta minden sokkal jobb, mint az MSZP alatt volt?
Csak mert én nem igazán.
Ennek ellenére vannak olyanok, akik szerint valami mennyei megváltás történt 5 éve és azóta minden teljesen fasza.
Jobban jártak a családosok, meg a legalja.(a közmunkával)
Vagy ha mondjuk nem pont a 2009es adórendszert nézzük, akkor nagyon sokan jobban jártak a szocikhoz képest.
A mennyei megváltást meg úgy látom csak az ellenzéki hangvételűek várják. Lehet nekik kéne visszavenni az elvárásokból.
Annyi, hogy itt eddig még nagyon gyári munkát sem nagyon lehetett találni, mostanában meg a közmunka programban mindig bekerülök valami irodába, igaz a fizetés nem sok, de a semminél több és meg sem szakadok bele.
Amúgy máson én nem érzem, hogy jobb lenne bármi.
Az én ismerőseim közül is ki így érzi, ki úgy.
Ugyanolyan szar.
Persze, kifele mutatnak pár szép dolgot, de belülről ugyanúgy rohad minden, mint az MSZP-SZDSZ alatt.
El tudod te képzelni, hogy aki ingyen kapott pár száz hektár földet (meg a vele járó százmilliós támogatásokat), aki megkapta a legjobb helyeken lévő trafikokat, aki nyugodtan lophat, mert megvédik, annak ez nem mennyei? Nagyon is az.
Tehát joggal vannak ilyenek.
A kérdés csak az, hogy a döntően nagy kizsigerelt többség hol van?
Egy mikroszemnyit mindenki jobban jár. Az egykulcs miatt az elit is, és a söpredék is a közmunkával.
Az átlagember szívja meg a Fideszt, de még az sem annyira, Fletó ügyes volt abban, hogy azoktól is okosan ellopjon mindent.
Ezért duplázta meg a kétharmadját a Fidesz, igaz sok csalással, alkotmánymódosításokkal. Csak ott van a Jobbik aki erősödik, ezért fognak csak simán nyerni '18-van, és nem 2/3-al.
Nem mondhatni.
(Ja és rühellem a szoclibeket is de nagyon.)
Ki mit érez...
A prolinak nem jó,mert nem lett 3.60 a kenyér,5 Fotint a feles,illetve nincs ingyen szotüdülő.
A haladó,gondolkozó igényes embernek persze hogy jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!