Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyar pártok tényleg...

Sandorka25 kérdése:

Ha a magyar pártok tényleg ilyen ócska, gagyi, rossz, korrupt és sáros politikusokból áll, akkor az emberek miért szavaznak rájuk?

Figyelt kérdés

Én arra a pártokra gondolok, akik tönkre tették az országot. Antall József, Horn Gyula, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Dávid Ibolya, Bokros Lajos, Lázár János, Kiss Péter, Hiller István, Rogán Antal, Mesterházy Attila, Tóbiás József, Schmitt Pál, Gőgös Zoltán, Lukács Zoltán, Giró-Szász András és a többi politikus, akik sárosak, korruptak és tolvajok. Az embereknek miért kell elhinni a hülyeségeket, amiket a politikusok mondanak nekik ? Én nem vagyok Fideszes és MSZP-s, én Jobbikos vagyok. Ha a Jobbik kormányra kerülne, akkor az MSZP-t és a Fideszeseket is elszámoltatja. Csak azok nem szeretik a Jobbikot, akik féltékenyek rájuk és irigyek rájuk. Én megszakítottam a kapcsolatot a Fidesz és az MSZP-s haverjaimmal együtt. Én és a Jobbikos barátaim mindent elfogunk intézni, hogy a Jobbik erős legyen, tudjon kampányolni és sikeresen megnyerje a választásokat a vidéki városokban. Akik egyet értenek a Jobbikkal és egyet értenek az elszámoltatással, akkor csatlakozzanak a Jobbikhoz és állítsuk meg a korrupt politikusokat!

Azt tudom hogy a Jobbiknak a gazdasági politikája baloldali, de azt meg lehet változtatni jobboldalra. A Jobbik létre hozna egy magán nyomozókat és magán rendőrséget is, és létre hozná a csendőrséget is. Meg segíteném a szegény embereket és a hajléktalanokat, én nem cigányozok és nem zsidózok! Én mindent megtanultam, hogy mi az az igazság és mi a becsületesség. Akik egyet értenek a Jobbikkal, azok is írhatnak, akik nem értenek egyet a Jobbikkal, azok is írhatnak.

2015. ápr. 9. 13:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
sztem meg jó dolog ha jobbik mellett tartasz..
2015. ápr. 11. 23:00
 12/12 anonim válasza:
MKKP
2020. máj. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!