A mai magyarságból teljesen kihaltak a honfoglaló gének? Genetikailag teljesen beolvadtunk a szlávokba, igazából már csak magyarul beszélő szlovákok vagyunk?
"Akkor miért szajkózza mindenki ezt?"
Érdekes, én eddig soha nem hallottam.
Pedig rengeteg szlovák ezt mondja :), hogy a magyarok szlovákok, csak ronda a nyelvük.
# 12
Ha tudnák,hogy valójában ők az elfajzott testvéreink...de érzik ők ezt csak egyszerűbb hazudozni.
A honfoglalo magyarok nagy resze a turanid rasszba tartozott. Ma tiszta turanid genekkel rendelkezo magyar nagyon keves van, ha van egyaltalan.
A mai magyarok tulnyomo resze genetikailag egy keverek, nem csak szlav, sok egyeb mas nep kevereke.
Nade a magyarsag a kulturalis kozosseg es nem genetikai.
Nem, igazából magyarul beszélő románok vagyunk, ne ferdítsünk... :D
Komolyra fordítva, tény, hogy sokat keveredtünk, mint egyébként sok más nép is, de ezzel nincs baj. Az én dédapám sváb származású volt, otthon svábul beszéltek, de ő már magyarnak vallotta magát. nem az számít, hogy milyen génjeid vannak, meg hány százalékban vagy ősmagyar génnel bíró, hanem az, hogy minek vallod magad. Ahogy egyébként Babits Mihály is írja, hogy "Szellem és ne hús tegyen magyarrá"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!