Ennek a politikának semmi értelme sincs. A magyarok fele szeret bűnözni, csak úgy mint a cigányok és a zsidók. A Jobbik és a Fidesz állandóan csak az MSZP-t és a többi baloldali pártot gyanúsítja. A Fidesz és csinált baromságokat, Orbán Viktor és a többi Fideszes politikus csalt, hazudott, hamisított, lopott és becsapta az embereket. Én nekem elegem lett az egész politikából. Külföldön is bűnöznek az emberek, főleg Amerikában. Amerikában a négerek és a mexikóiak bűnöznek Los Angelesben és Texasban is. Arról nem tehetek, hogy magyar vagyok és rendes ember, nekem is vannak problémáim az egész politikával. Akik nem értik meg a politika lényegeit, akkor ne mondjanak semmit.
2015. ápr. 6. 15:33
12/18 anonim válasza:
Mert neki igy tetszik. Oszt jonapot!
2015. ápr. 6. 15:45
13/18 anonim válasza:
Ő semmit nem épít, legfeljebb építtet. Méghozzá kisvasútat, szállodát, stadionokat. Kicsit sem érdeklik az emberek, kivéve ha focista mezben vannak. Minek teremtsen munkahelyeket, ha elmehet a nyája napszámos közmunkára.
2015. ápr. 6. 15:49
14/18 anonim válasza:
Gyárakban termelni is kell, de a multiknál nem lehet ám akármint árulni. Ők is csak azt teszik a polcra, amit maguk termelnek meg, vagy lehető legtöbb profitot tudják kivenni belőle. 30 országban terjesztő multi csak alkalmanként vevő csalogatóként fog magyar terméket árulni, akkor is nyomott áron. Ha még is úgy dönt, hogy beszállítók között marad a magyar termék, akkor is ritkán lesz olcsóbb, mint a saját márkás termékük.
Ez pedig már üzletpolitika. aki magyart akar venni, megveszi drágábban is, akkor is ha sarki voltban 100ft-tal olcsóbb. Ha csak az ár számít, akkor saját márkás veszi meg és még jól is érzi magát a vásárló, mert a magyar termék jóval drágább.
2015. ápr. 6. 16:18
15/18 anonim válasza:
Mégis mit vársz egy skizofrén tömeggyilkostól??!
2015. ápr. 6. 17:15
16/18 anonim válasza:
Azert, mert nem az mszp zarta be, hanem a fidesz.
Majd akkor kezdek hinni a csodakban, ha az evi 2 milliard veszteseget termelo babolnai csirkeuzemet zarjak be. Az ugyanis a sajat "mosodajuk". Azonkivul, ha visszahoznak a ganz muveket, mit csinalna a stadler vonatuzeme? Ha a villamosokat mi keszitenenk,ahogy eddig, akkor ki venne skodat, es a tobbi vackot amit az eu arul?
2015. ápr. 7. 09:41
17/18 anonim válasza:
Azért mert ez egy maffia kormány! Totális diktatúra épül! Nem tűnt még fel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!