Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik az MSZP-re szavaznak,...

Akik az MSZP-re szavaznak, azok meg is tudják indokolni, értelmes, "kézzelfogható" érvekkel alátámasztani, hogy miért szavaznak rájuk?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.
2010. febr. 18. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2010. febr. 18. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Ember ez nem program, ez egy értékelhetetlen zagyvaság!

1 pontot írj le, aminek van tartalma!

Kb olyan mintha a lottó 5 ösről beszélnék, minden konkrétum nélkül, hogy még 5 ig el sem tudok számolni.

2010. febr. 18. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne tegyél fel hülye kérdést!
2010. febr. 19. 00:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Azért mer szeretik a "megszokott"dolgokat.De mindig képesek újat kitalálni, hogy mivel lopják meg az embereket.

Be kellene íratlan törvényként vezetni:amit hirdetsz és nem hajtod végre(teljesen mindegy milyen okból)tíz év börtön, végtagcsonkolás, nyelvkitépés!Na akkor lehetne ígérgetni felelőtlenül!!!

2010. febr. 19. 08:55
 15/16 X. Maté ***** válasza:

Hát a lepontozásom megvolt... És akkor én vagyok az önfejű, mert értelmesen, legalábbis szerintem elmondtam a véleményem.

Egyébként meg minden politikusnak a legfőbb érdeke, hogy ő jól éljen. Van igazság abban amit mondtok, de ezt a többi párt sem fogja megcsinálni. Én a kevésbé rosszat választom. Ami szerintem a kevésbé rossz.

Ui.: Nem is csodálkozok, hogy utáljátok az MSZP-t, amikor már csak akkor lepontoztok, mikor értelmesen szeretném elmondani a véleményem... Akkor mivel tudnák elnyerni tetszéseteket? Ha nektek lenne jó sok pénzetek? Olyanok vagytok mint a politikusok! Neked legyen a többit lesz*rod! Hát büszke vagyok a Magyar polgárokra...

2010. febr. 19. 11:30
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le.

De te legalább tudtál valamiféle indokot adni (még akkor is, ha nem értek veled egyet..), el tudtad mondani a véleményed, ellenben a nyugdíjas nagymamákkal itt Tatabányán, meg más nagyobb városokban, akik képesek 3 konzerv májkrémért megszavazni az mszp-t.

2010. febr. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!