Ha petőfi vagy széchenyi most élne fideszes lenne jobbikos lenne esetleg lmps lenne nemtudom szerintetek?
Figyelt kérdés
vagy esetleg mszp-sek dk-sok stb lehetne még sorolni nemtudom az összest2015. ápr. 2. 21:18
1/25 anonim válasza:
Petőfit leginkább mint nemzeti liberálisként jellemezhetjük, és ilyen ideológiát képviselő jelentős politikai formáció ma Magyarország közéletében nincs.
2/25 anonim válasza:
Petőfi forradalmat robbantana ki, Széchenyi pedig megint megbolondulna és öngyilkos lenne az állapotok miatt.
3/25 anonim válasza:
Petőfi liberális volt, míg Széchenyi megfontolt, lassú fejlődést támogatta.
4/25 anonim válasza:
Hogy lehet Széchenyit és Petőfit e jelenlegi hordákkal egyáltalán összehasonlítani? Egyik sem.
Viszont, ha tegyük fel, valami csoda folytán visszajöhetnének és betehetnénk őket a parlamentbe, végre normálisan gatyába ráznák az országot, becsületes módon.
5/25 anonim válasza:
Ja, Petőfi liberális volt, de az akkori liberalizmusnak köze nincs a mostani globalista buzernyákokhoz.
6/25 anonim válasza:
Petőfi tömegmészárlást rendezne.
De jó lenne, már alig várom.
7/25 anonim válasza:
Amúgy nem, nem vagyok én ennyire szörnyeteg. :)
8/25 anonim válasza:
Széchenyi alapítana egy saját pártot értelmes gazdasági és társadalmi programmal, de a kutya sem szavazna rá, mert nem ígérne örök életet és ingyen sört.
9/25 anonim válasza:
Egyikük sem volt híve a pártpolitikának.
10/25 anonim válasza:
Mszp-t, DK-t gyűlölnék. ÉS szerintem szervezkednének egy jobb párt létrehozásáért :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!