Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért nem tudja...

Magyarország miért nem tudja integrálni a kisebbségét?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, hogy erre sem képesek a magyarok.

Nagy Britanniában 100 féle etnikum van, mindenféle vallás, kultúra és még sincsenek gondok.Azért, mert a britek elfogadják őket.

A magyaroknak meg még mindig ez a 19-20. századi mentalitása van.

2015. ápr. 1. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18%

18:13!

Csak érdekel, hogy magához a kérdéshez miért nem szólsz hozzá?

2015. ápr. 2. 18:57
 12/16 tetro ***** válasza:
49%

18.57

amikor a kisebbség politikáról folyó beszélgetés eljut arra a szintre, hogy egy válaszadó szerint az emigránsok gyerekeket erőszakolnak meg majd beledarálják őket a gyrosba, és ezt tényként közli, amit 91% hasznos válasznak tart, akkor szerintem ott már értelmes beszélgetésre nincs lehetőség, mert nincs az az érv ami az ilyen szintű korlátoltság pajzsán átjutna. ezért.

2015. ápr. 2. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

19:31!

Ha gyrost nem is, de nemi erőszakot elkövettek, ami elég megbotránkoztató. A kérdés kiírója pedig szerintem hozzá sem szagolt a témához, amely Magyarországot érinti, úgy tette fel a kérdést. Sőt, a nyugati helyzetnek sem nézhetett utána, mert akkor nem kérdezne ilyet. De ha ennyire nem megfelelő pontozásban részesül pár válasz, akkor miért kommentálod őket? Azzal sem lesznek előrébb.

2015. ápr. 2. 21:16
 14/16 tetro ***** válasza:

21.16

borzalmas dolog egy nemi erőszak is, de azért ilyen sajnos történik. legtöbbször családon belül... de te komolyan nem érzed a különbséget a között, ha azt írja valaki, hogy egy kislányt megerőszakoltak, vagy ha valaki ezt kiszínezi azzal, hogy a kislányt a bevándorlók megerőszakolták majd beledarálták a gyrosba? szerinted utóbbi milyen többlet információt hordoz a rasszista köpködésen túl?

2015. ápr. 2. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:

tegnap 22:01

Én magam nem hiszek a rasszizmusban, szerintem az csak egy kreált dolog arra, hogy miként fogadtassuk el erőszakkal egyes népek antiszociális hajlamait. Történetesen néhány bevándorló népcsoport körében divat kiskorúakkal közösülni (Európában is vannak pedofilok, de nem ez az alapelv), bár én nem szineztem volna ki a gyros dologgal. Én igyekszem olyan dolgokban véleményt formálni aminek van alapja vagy megtapasztaltam.

2015. ápr. 3. 15:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Mert te képes vagy rá szánalom? :D

Mert a te kisebbségedet mindenhol utálják ahol jelen vannak. :)

2016. máj. 14. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!