A kormány érdemeit miért nem ismerik el sokan?
Én vidéki városban élek és nem mondanám, hogy elégedetlen vagyok a Fidesszel.
Főleg ezek a nagyarányú elkerülő, gyorsforgalmi útépítések tetszenek.2009-ben megígérte a Fidesz, hogy megcsinálja nekünk és be is tartja az ígéretét.
Emiatt felfog lendülni a térség.Sok cég azt kifogásolta, hogy nincs autópálya.Most majd lesz.
Ezt mind a Fidesznek köszönhetjük.
Emellett, a Fidesz óta látom, hogy tisztább a város,rendezettebbek a parkok, terek mert a közmunkások takarítanak.
Már az elkerülő, gyorsforgalmi utak miatt is érdemes volt rájuk szavazni.
A városban és a környező településeken különösen az EU csatlakozás óta nagyon megnőtt a kamionforgalom.Ez eléggé roncsolja az út melletti ingatlanokat, leviszi az értéküket is.
Az, hogy a Fidesz ellenzi az egynemű házasságot, bevándorlást, feminizmust az teljesen rendben van és így helyes.
kérdező így névtelenül áruld el hogy mennyi a havi nettó fizud és melyik megyéről van szó?
ne felejtsd el hogy minden fejlesztés uniós támogatásból valósul meg,a kormány beszáll jó esetben 10-20%-al.
Az igaz, hogy sok városban helyrehozták a parkokat, de azt hozzá kell tenni hogy ezek EU-s pályázatból valósultak meg.
Ha nem lennék EU-s tagok, akkor nehogy azt hidd hogy sikkasztások, és egyéb pénzlenyúlások, illetve a stadionok építésén kívül bármit is csinálnának.
Itt most nem védeni akarom az EU-t, csak megállapítottam egy tényt.
Plusz ott van az a rengeteg megszorítás, meg idióta törvény amit hoznak, az a rengeteg szegény ember.
Én csak azt ismerném el nekik, ha önként lemondanának, de ez nem fog bekövetkezni.
Az egynemű házasságról, annyit hogy bár nem vagyok meleg, de bajom sincs a melegekkel. Nekik is joguk van a boldogság. Ha szeretnének házasodni, akkor házasodjanak. Jobb dolgom is van, mint ezen problémázni.
A nők egyenjogúságával pedig szintén egyet értek ( és férfi vagyok ). A nőket is megilleti az egyenlő bánásmód.
Én inkább azt mondom, hogy a cigány bűnözés ellen kéne tenni valamit, mert az tényleg probléma Magyarországon.
"Hát nem egyértelmű?! Rohadt kommunista Gyurcsány-bérencek vagyunk."
Én libsibolsi libajnai emútnyócév vagyok!
"Hát az érzéseim vegyesek ezért szavazni se voltam"
"én az előbbire fogok szavazni "
most akkor mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!