Olyan pártnak van esélye Magyarországon aki a csökkentené az adókat a szociális hálót és növelné az oktatásra kutatásra és fejlesztésre szánt pénzeket?
Én is a tiédnek, ugyanis:
"a magyar nem lát tovább az orránál, legyen meg a napi sör, cigi, egy kis sztrapacska, és boldogság van"
Meg tegyük hozzá a semmit nem érő kutatásfejlesztésoktaást is és már egyet is értünk.
"- a Kádár rendszer évtizedekre tönkretette az országot, átmosta az emberek fejét, akik még ma is hamis illúziókat kergetnek, és várják a sült galambot"
Igen és ezt a sült galambot tanulásnak meg kutatásfejlesztésnek hívják, miközben ez semmit sem javít az ország helyzetén például sajnos valóban igazad van abban, hogy a Kádár-rendszerben hitették el az emberekkel, hogyha tanulnak, akkor majd jobban fognak élni, és ezt a semmit nem érő tudást ki is fizették hitelből, ami igazán szomorú, hogy a neoliberális gazdaságpolitika minden jót lerombolt, ami a szocializmusban működött, de ezt a tévhitet nem, persze megértem a semmire sem jó "oktatásból" sok pénzt lehet kipumpálni. Had ne mondjam én hogy megnyirbálnám az "oktatást".
"- nem véletlen, hogy lassan nincs már normális munkahely az országban; tanulatlan, képzetlen, vagy semmit nem érő tudással rendelkező embereknek nehéz normális munkát adni..."
Pontosan épp ezért nem kellene erőltetni az "oktatást" mert ez annak a csődjét mutatja!
Tulajdonképpen mindenben egyetértünk!
Igazad van.
Vegyünk fel egy rakat hitelt oszt osszuk szét. Legyen tizennyócadik havi nyugdíj, meg segílyek dögivel. Még rezsit is csökkentünk. Ettől lesz itt lukszemburgi jólét!
A tróger, burzsoá melóst meg csesszük szájba egy 60%-os szja-val. Erre gerjed be Kádár népe. Ez már teccik neki. Még építünk egy 80 ezres stadiont Mátészalkán, és készen is vagyunk.
"Kedves kérdező! Ha én felsorolnám neked, hogy hány Magyarországnál kisebb állam van, ami a béka hátsó fertályát alulról "
Sorold majd nézzük meg mely orszagnak vannak egyetemei a top 100 ban.
Hajrá a rövidebbet huzod.
Oktatás nélkül nincs jövőnk.
"Te meg jössz egy világbankkal (Svájc) egy geopolitikailag rendkívül jó helyen húzott szándékosan kiépített műállammal (Szingapúr) meg egy nyugati pénzekből fenntartott Közel-keleti katonaállammal.
"
Svájc szingapúr izrael a topppon van gyógyszeriparban,IT-ben.
Izrael toppon van a repülőgépfejlesztésben hadiiparban.
Svájc órák élelmiszeripar
Szingapúr olajfinomitás IT pénzügyi központ.
Az infoid a legsötétebb kádárista tudást idézik.
Nem kell oktatás csak htvégén basszunk be.
Miattatok megy tönkre az ország.
Az alapkérdés, hogy lenne-e esélye egy ilyen pártnak. A gyors válasz: nem (ott a MOMA, talán az áll legközelebb hozzá a magyar palettán, azt még a parlamentben sincsenek).
Ha megkérdezel 100 (átlag) szavazót, 96 (vagy 85) nem akar kisebb szociális hálót. 4% (vagy 15) jobboldaliból meg nem lesz kormányváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!