Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik csak a vidéki városok...

Sandorka25 kérdése:

A Jobbik csak a vidéki városokban erősödik?

Figyelt kérdés
Én Tapolcán élek már 22 éve, és én a Jobbikra szavaztam, mert a Jobbik megvédi az embereket a bűnözőktől és a veszélytől. Ha a Jobbik csak a vidéki városokban erősödik, akkor miért nem erősödik Budapesten ?

2015. márc. 27. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Valamennyire biztosan erősödik a nagyobb városokban és Budapesten is, de közel sem olyan mértékben, mint vidéken. A legtöbb nagyvárosban (Európa többi országában is, egy-két kivételtől eltekintve) mindig is a baloldali és a liberális pártok voltak a népszerűbbek, mert egy nagyvárosban általában nyitottabbak, toleránsabbak az emberek, hiszen nagy a sokszínűség (nem csak a bevándorlókra és a homoszexualitásra gondolok, hiszen voltaképpen minden ember más, így egy 1,7 milliós város tényleg sokszínűnek mondható). Bécset, Koppenhágát és Amszterdamot például 1945 óta folyamatosan baloldali szocdem/munkáspártok irányítják.
2015. márc. 27. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Budapesten sok még a kommunista, illetve ott MÉG nem annyira nagy a nyomor, mint vidéken. Borsid vagyok, tudom miről beszélek.
2015. márc. 27. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Pesten elvannak a kis rózsaszín liberál álomvilágukban.
2015. márc. 27. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
Soha többet nem szavazok rájuk, csalódtam bennük. Felénk folyamatosan gyengülnek. Már azok a "Jobbikos körök" is kifogytak nálunk.
2015. márc. 28. 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

"öszödi beszédében mindent bevallott"

Ott kellett volna lecsukatni a francba. Ezek itt azt csinálnak amit akarnak, már ott tartunk, hogy a képünkbe mondják mit műveltek, aztán szabadlábon bűnözhetnek tovább. Az egész pereputtyot le kéne csukni. Nincs még egy olyan nép, ahol ezt hagyták volna, egyedül velünk lehet ezt megcsinálni, mert itt képtelenek összefogni az emberek az ellenség ellen.

2015. márc. 29. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindehol erősödik csak a libsi judapesten kevésbé gyorsan.

Amúgy igaza van annak aki azt mobdta nézd mega pestieket

én ilyen lerúgott arcokat rég láttam.

petiek ébresztő

2015. jún. 14. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!