Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbikos Volner Jánosnak...

A jobbikos Volner Jánosnak tényleg kamudiplomája van?

Figyelt kérdés

Volner János a Jobbik-frakció egyik legfontosabb embere, a Jobbik gazdasági szakembere. Akinek állítólag csak egy kamudiplomája van, amit egy viccegyetemen szerzett.

[link]

2015. márc. 27. 09:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#8-as, köszönöm, megnéztem a lap impresszumát.

A 444 impresszuma:

Kiadja a Magyar Jeti Zrt.

Vezérigazgató: Kardos Gábor

Operatív vezető: Fenyő Balázs István

Magyar Jeti Zrt. A név kötelez....

:))

2015. márc. 27. 21:11
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

Vélemények szerint egy ember felkészültségét, hozzáértését nem a diploma határozza meg. Persze ma csak akkor lehet valaki okos, ha van legalább 2-3 diplomája, pedig rengeteg seghülye is végzett már el egyetemet. ÉS bármennyire is hihetetlenül hangzik egyeseknek, de valóban rengeteg olyan ember van, aki nem a gyenge szellemi képességei miatt nem ment egyetemre, hanem pl.: dolgoznia kellett, hogy a család ne haljon éhen vagy egyszerűen nem volt ambíciója.

Volner véleményem szerint egy rendkívül tájékozott és felkészült gazdasági szakember. Akkor is, ha csak egy ilyen alibisuliban végzett.

2015. márc. 28. 06:43
 13/24 anonim ***** válasza:

"Volnernek egy finoman szólva is gagyi egyetemről van diplomája, ami nem is meglepő, tekintve, h évtizedek óta elavult gazdasági eszméket, irányvonalakat hirdet.

Az pedig, h az egyetem Szentpéterváron van, már meg sem lep..."

Egyes politikusok pedig még a tanulásra sem veszik a fáradtságot, de még csak egy nyüves nyelvvizsgája sincs valamelyiknek. Ha már elavult dolgokról írsz, akkor remélem ezekkel is tisztában vagy.

2015. márc. 28. 09:49
 14/24 anonim ***** válasza:
8%
444 ??? Egy zsidó szennnylapocska próbálkozik lejáratni a jobbik legfelkészültebb emberét?
2015. márc. 28. 12:19
 15/24 anonim ***** válasza:
46%
Ha Volner a Jobbik legfelkeszultebb embere, akkor tenyleg az isten mentse meg toluk az orszagot.
2015. márc. 28. 17:06
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
Mondj már valakit a libsi és baloldalról valakit..Gyurcsány a pojáca jobb?? Vagy Szarházy Attila bukott maszop elnök??
2015. márc. 28. 17:36
 17/24 Rubicon87 ***** válasza:
Így megy ez utolsó. Ha az egyik oldalon szardarabok vannak akkor elég ha a másik oldalon is az van. A sok félkegyelmű meg még tapsol is nekik. Köztük te.
2015. márc. 28. 19:50
 18/24 anonim ***** válasza:

15-ös!

Meglátszik a válaszodon, hogy hová tartozol :-D

2015. márc. 29. 08:08
 19/24 anonim ***** válasza:
39%
18. a te válaszodon is meglátszik.................az sokkal cikibb...elhiheted...
2015. márc. 29. 12:28
 20/24 anonim ***** válasza:
Ja igen, én vagyok a ciki, mert én vettem a fáradtságot, hogy megnézzem Volner tévés interjúit, felszólalásait, és úgy alkossak véleményt. Bezzeg az nem ciki, aki politikai meggyőződésből, csak úgy odaveti, hogy Volner szar politikus. Beszélhetnénk arról, hogy az ilyen ostoba magatartás mennyire ciki.
2015. márc. 29. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!