Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, még a linkelt...

Fideszesek, még a linkelt hírek olvasása után sem gondoljátok, hogy a korány lépései tényleg ártanak Magyarországnak?

Figyelt kérdés

[link]

Akik azzal jönnének, hogy "zsindex", vagy elmúltnyolcév, azok kérem előbb indokolják meg az alábbiakat:

- ha indexék folyamatosan csak hazugságokat terjesztenének (mert persze előfordulhat), nem ment volna már csődbe a sok elvesztett kártérítési pertől?

- mi köze a Gyurcsányi szégyen érának a Fidesz által azóta elkövetett bűnökhöz?

2015. márc. 20. 09:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

a zsebem a sebem, nincs vita

'lapos', mondá a francia

a trianon térképre hasalva

örökre ki vagyunk vasalva

2015. márc. 20. 10:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Áá ó hát sejtettem én,hogy van hatástanulmány, csak nem merik nyilvánosságra hozni.

Hát így bízzon az ember a saját minisztereiben?

Férgek!

2015. márc. 20. 10:34
 13/23 anonim ***** válasza:
17%

# 10

Már az egy gyerekes is jobban jár, igaz csak minimálisan.

A véleményem az, h inkább kapjak több pénzt és legyen nagyobb az ÁFA, mint fordítva. Így én döntöm el, h mire költöm a pénzt (esetleg befektetem vagy takarékoskodok). Magyarul, így nagyobb szabadságom van a saját "költségvetésem" megtervezésében.

2015. márc. 20. 10:45
 14/23 anonim ***** válasza:
22%

A 27%-os Áfa nem vesz ki annyit a zsebemből.

Másrészt az Áfát a nagy vállalkozókon keresd, akik akár milyen kedvezményt kapnak, mindent benyelnek.

Ha jól tudom Feri intézett csökkentést, de benyeltek mindent, így vissza felhúzták.

Másrészt mondd meg, hogy mit csináljak akkor?

2015. márc. 20. 10:50
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Hagyjátok már szegény fidesz szimpatizánsokat! :D

Fillérekért megvették őket és jobban látják a dolgokat, és könnyű a csúúúnya-csúúúnya "bukott baloldalra" mutogatni és Gyurcsányt pocskondiázni már a vasárnapi bolt bezárásért, Buda-Cash botrányért és a Paks2 dokumentumok titkosításáért.

Szánalmasak!

2015. márc. 20. 11:40
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

# 15

Hát igen, könnyebb személyeskedni, mint érdemben hozzászólni a témához...

2015. márc. 20. 11:49
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"fillérekért megvették őket és jobban látják a dolgokat, és kö"

Miért, téged nem vesznek meg, mikor arra a pártra szavazol, ami számodra a legkedvezőbbeket ígéri?

Vagy te mindig arra szavazol, aki a számodra nem olyan kedvező programokat tervezi?

Ha így van, akkor meg mi bajod van??:D

2015. márc. 20. 12:07
 18/23 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok hülye, hogy lefizessenek, hogy most erre a pártra szavazzak!

Mindenkinek szíve-joga arra a pártra tenni a voksot, amelyik a legszimpatikusabb.

De akit lefizettek és tették a voksot, az a hülye!

Nem szavazok arra a pártra, aki szétverte az egészségügyet, oktatást, képzéseket törölt el az egyetemeken, PROVOKÁTOR KÉMEKET alakíttat a Fidelitas-on belül, közpénzből építteti a stadionokat!

Nem mondom, hogy jobb volt Gyurcsány, de nem csinált annyi szélhámosságot, mint Orbán és csicskásai!

Erről ennyit!

2015. márc. 20. 12:19
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

"szétverte az egészségügyet, oktatást"

Aha. Mert az egészségügy az utóbbi 5 évben romlott le. Szerintem 20 éve is ugyan ilyen volt.

Azt sem tudom ki vezette be, h egyetemekre felvételi nélkül, csupán az érettségi eredményétől függően be lehessen kerülni. Olyanokat vesznek fel, akik középiskolában is csak 3-asok, 4-esek voltak. Szerintem nagyon jól tették, h szűkítették az államilag finanszírozottak keretét, így kiszórják a selejteket.

2015. márc. 20. 12:43
 20/23 anonim ***** válasza:
71%

De azt ígérték, hogy több pénzt fordítanak az egészégügyi szolgáltatás színvonalának javítására, de semmi nem történt!

Hogy szűkítették az államilag támogatott képzések lehetőségét?

Nem tették jól!

Tudod miért nem?

Mert nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy százezreket költsenek képzésekre, sokaknak még arra sincs pénzük a mai anyagi helyzet miatt, hogy költségtérítéses képzéseken vegyenek részt a fiatalok!

Ha be is fizetik, azt is zsebrevágják, mint az adóforintod, és hülyeségekre, luxus villákra b4sszák ki a pénzt!

Nem fura, hogy Lázárnak, Rogánnak, Szíjjártónak és társainak luxus villái és több tízmilliós nyugati verdái vannak a pénzünkből?

Gondolkozz már!

2015. márc. 20. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!