Most milyen tüntetés van a Lánczhídnál?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 19:21
2/9 anonim válasza:
A tüntetést megszüntették, Orbán nem bukott meg. Még.
3/9 anonim válasza:
Soha nem értettem azokat a tüntetőket, akik lebénítják az autóforgalmat és ezzel tönkrecseszik több ezer ember útját A pontból B-be.
Ezzel mégis mit akarnak elérni? Mert most annyi, hogy megutálják őket és elküldik mindet a nagy rabbi fa..ra, de ezen kívül ez milyen szimpátiát vált ki?
4/9 anonim válasza:
Megint csak bénáskodnak mint a többi "tüntetésen".
5/9 anonim válasza:
Ma márczius 18-án a Lánczhídnál czivil akcziócsoport rendezett demonstrácziót.
6/9 anonim válasza:
" Lánczhídnál?"????? Melyik évben?
7/9 anonim válasza:
Az ilyen lumpen senkiháziakat a helyszínen kell úgy megverni, hogy az életben nem támad többször kedvük akadályozni dolgozó embereket. Nem mindenkit pénzelnek pártok, csak ezeket a tanulatlan bugrisokat. Másra nem jók. Feküdj az autók elé, azt jó lesz az!
8/9 BlackSword válasza:
Azt hiszem a helyesírási hibák ellen tüntettek...
9/9 anonim válasza:
Kérdező, te melyik századból jöttél ide időgéppel? :D
Jó, viccet félretéve a kormány antidemokratikus intézkedései miatt tiltakoztak, de ez több, mint 1 órás volt és nem lett belőle semmi. Letartóztatásról sem hallottam.
"Azt hiszem a helyesírási hibák ellen tüntettek..."
Akkor tüntethettek volna a hülye szavak kitalálása / használata ellen. Pl: Csillámf***láma, gyíkemberek... engem idegesít, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!