Milyen alternatívát látsz a Fidesz helyére?
Azt látom, hogy sokan elégedetlenek a jelenlegi politikával (nekem sem tetszik sok intézkedésük) ugyanakkor a már lerágott csontszerű Gyurcsány, Bokros meg társai mögé sorakoznak fel, hogy ők majd elhozzák a változást. Ezen kívül meg van ugye a Jobbik, egy erősen megosztó párt, kevés támogatottsággal, akiknek szerintem a nemzetközi politika ott tenne keresztbe ahol csak lehet annak érdekében, hogy ellehetetlenítsék a kormányzásukat.
Van értelme így politizálni?
Jelenleg nincs ilyen párt egy sem. De a választásokig még lehet.
Ha a Jobbik kerülne kormányra, nem a nemzetközi politikától kellene tartanunk, hanem a programjuktól. Nagyon gyorsan Albánia szintjére jutna az ország.
"A Jobbik a második a Fidesz mögött, nem kevés a támogatottsága."
Ez nem igaz! A Jobbik támogatottsága lényegesen magasabb mint a fideszé.
Ne téveszd meg az olvasókat!
"Ha 18-ig megalakulna egy teljesen új, nyugatbarát, demokratikus párt (és ebben az esetben most tökmindegy, hogy bal,-közép-vagy jobboldali), akkor azt eltudnám képzelni új alternatívának."
Soha többé nyugatbarát kormányt!
A nyugat nem magyarbarát ezentúl teljesen mindegy, hogy itthon milyen kormány alakul nem lesz velük jobb kapcsolatunk, ahogy a történelemben sem volt soha.
"én nem kérek a keleti, ázsiai nyomorból, de ha neked erre van ingered, akkor költözz oda."
Költözz te nyugatra takony! Ne ezt az országot zülleszd nyugattá!
"A nyugat nem magyarbarát ezentúl teljesen mindegy, hogy itthon milyen kormány alakul nem lesz velük jobb kapcsolatunk, ahogy a történelemben sem volt soha."
Ez már így ebben a formában korrekt. Innentől kezdve meg elgondolkodhatunk, miért is akarnánk a nyugat seggét nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!