MElyik párt fogja nyerni a választásokat? Mire tippeltek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 11:51
11/19 anonim válasza:
Honnan ez az optimizmus a jobbik felé?
12/19 anonim válasza:
onnan kérlek szépen hogy szerintem az eddigi kormányok akkora sz@rok voltak hogy egy darab régi nagynak sem szabadna tovább élen(vagy akár életben) maradnia. remélem ezt a lehető legtöbb ember belátja majd. EZEK loptak csaltak hazudtak(mszp,fidesz,szdsz,mdf...) róluk MÁR TUDJUK HOGY UNDORÍTÓAK ÉS NEM A JAVAINKAT AKARJÁK. a jobbik még nem volt élen, ők az új erő, meg kell próbálni őket is, legrosszabb esetben ők is ugyanezt csinálják, NADE KÉREM SZÉPEN LEGALÁBB AKKOR MEGPRÓBÁLTUNK VÁLTOZTATNI AZ EDDIGI ÉLETÜNKÖN, és nem törődtünk bele abba hogy kirabol minket a sok régi nagy párt... én mindenkit arra bíztatok hogy hagyja ott az mszpt, a fideszt, és szavazzon egy fiatal, kisebb pártra, az hogy ez a jobbik vagy az LMP vagy akármi más lesz az ő dolga, de próbáljon már meg változtatni a dolgokon, hátha jól jövünk ki belőle... már nem veszíthetünk semmit, de ha ezek élen maradnak, fix hogy nem változik meg semmi... Egyébként felőlem aztán lophatnak a jobbikosok egy év alatt 100 milliót magáncélokra, feltéve ha mondjuk kitermeltek +1 milliárdot cserébe, ha ezen múlik vigyék, csak legyen már nekünk is jobb.
13/19 anonim válasza:
Igazat adok az előttem hozzászólónak.
14/19 anonim válasza:
Volat olyan, hogy a FIDESZ volt esélyes a nyerésre és még sem ő nyerte meg. Szóval bármi lehet, mert a tét hatalmas és agyon megvannak osztva az emberek politikailag.
Én a Jobbikra tippelek, de nem biztos, mert még mindig kevés a támogatottságuk, de még ia ott vagyok párttag. Ma néztem a tv-ben, hogy a Jobbik hatalmasan előretört és a választások még úgy mond messze van, addig bármi lehet.
15/19 anonim válasza:
Azzal már számolt valaki, ha a Jobbik nyer az Eu kitagad minket. Egy szélsőjobb párt fogja irányítani az országot. Azt hiszem ez olyan megítélést is hozhat, hogy a tőke kiáramlik az országból. Kell ez nekünk? Félre ne értse senki én nem a Jobbik ellen vagyok, csak az ellen, hogy a szélsőségek felé fordulunk. Eddig sehol a világon nem hozott jót. Nézzétek meg Jörg Haider hagyatékát. Addig egész Ausztria fekete bárány volt. Elismerem szükség van rájuk, de mértékkel.
16/19 anonim válasza:
A Fidesz nyer, szerintem ez nem kérdés...
17/19 anonim válasza:
Fidesz nyer, aztán forradalom és jön a Jobbik (amikor az emberek már kezdenek éhen halni és rájönnek, hogy a Fidesz képtelen megoldani a helyzetet)
18/19 anonim válasza:
az a vicc h erre én is gondoltam már. kb mi lenne ha nyerne a fidesz, megint bemutatna az embereknek hogy háhá beszoptátok és azt csinálunk amit akarunk bibibííí.... ésígy felvonulna a parlamenthez 50ezer ember és nekimenne... az a nagy baj h ez egyáltalán nem irreális. a jobbikos szavazók meg sztem főleg kiakadnának, és az amúgyis felfűtött állapothoz jönne egy fideszes bemutatás... csúnya dolgok lehetnének
19/19 anonim válasza:
A forradalom után jönne a jobbik és rájönnének az emberek, hogy hoppá rossz ötlet volt a jobbikot a hatalom közelébe engedni. Egyrészt azért, mert ugyanúgy lopnának, másrészt nem értenek a gazdasághoz. Persze most ezért kapom a leszavazást. Nem érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!