Az Mszp és a Dk lassan megszűnik, szerintetek ki fogja átvenni a helyüket?
Figyelt kérdés
Egyre gyengébbek, az emberekbe is lassan tudatosult hogy mekkora szélhámos banda, már az emberek 80% nem kér belőlük, fognak új arcok megjelenni a baloldalon? Vagyis olyan új arcok akik becsületesek, nem haza gyűlölők és nem lopnak, csalnak hazudnak reggel, délben és este?2015. márc. 16. 15:52
11/16 A kérdező kommentje:
2015. márc. 16. 17:05
12/16 anonim válasza:
Az MSZP-DK-EGYÜTT-KÜLÖN-MLP szavazótábora el fog tűnni 5 éven belül. Szerintem az LMP-nek lehetne esélye, de igazából őket se tudom hova tenni, de hozzáteszem, hogy nemzeti radikálisként egyedül Schiffert tudom valamennyire tisztelni, neki még vannak ép gondolatai baloldali liberális világnézete ellenére.
13/16 anonim válasza:
Ha meg is szűnnének sajnos újrareinkarnálódnának könnyen.
Így a hitelesebb és többi felsorolt nem valószínű, hogy lesz.
14/16 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy az MSZP támogatóinak jelentősebb része 60 év felett van, míg a Jobbik 30 év alattiaknál első. Szerintem ez is egy jel arra hogy az MSZP nek vége, mert a szavazó bázisa neki elöregedik. A fiatalok nagyobb része jobboldali. (forrás: [link]
2015. márc. 16. 19:46
15/16 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi a probléma a hazagyűlölő pártokkal.
Amúgy ha nagyon nacionalista baloldalra vágysz, akkor ott a Jobbik és a Fidesz. Tökéletesen nacionalista baloldaliak.
16/16 anonim válasza:
Egy olyan párt ami ugyan baloldali,de nem liberális,nacionalista,és képviseli speciális magyAr mentalitást:népoldali PÁRT.SE NEM JOBB, SE NEM BAL,MUNKÁS ÉS MAGYAR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!