Csak az idősek hisznek a FIDESZ-ben?
A közszolgálati tv kimosta az agyukat.
Itt van a magyar értelmiség:
Bármilyen nézetű egy fiatal, (18+ ki minek érzi magát)
Kimentél? Kimennél? Én még sosem voltam ilyenen.
Minden pártnál leginkább nyugdíjasok vannak kint.
Ők érnek rá, nem tudják mivel lekötni magukat, ezért elmennek, hogy találkozzanak más nyugdíjasokkal is.
Templomba is ezért járnak.
Van ebbe igazság amit mondasz, de ők jobbára olyan Fideszesek akik kezdetektől fogva azok. Persze én is ismerek egy olyan idősebb embert aki 1 éven belül nyugdíjba megy, ő is kezdetek óta Fidesz szavazó, de már tavaly a választások előtt is azt mondta hogy elmehetnek a francba és inkább egy másik pártra szavazott, nem tudom melyikre, de ő megmondta hogy ő fideszes de ez már mindennek a teteje és csak azért sem adja nekik a szavazatát. És sok idős embert ismerek akiknek se internetük semmijük de ugyan akkor elég sokat beszélgetnek a faluba, szomszédokkal, akik jobban vannak tájékozódva és egyből levették hogy amit a fidesz művel az tényleg túl megy minden határon, főleg olyanok is akiknek a gyerekeik, unokáik miattuk szívnak. Persze még így is vannak akik hisznek a fidesznek mert a nyugdíjasokat könnyebben megtudják venni maguknak, de azok a nyugdíjasok zöme is úgy van vele hogy tojnak az egészre nekik legyen jó a többi nem számít, és valóban itt van a gond.
De ugyanakkor sok olyan nagyon kis falusi ember van akiknél még internet elérés sincs, és ők is hisznek a fidesznek, mert egyedül a közszolgálati adókat tudják nézni, meg az RTL-t ami egyedül a híradó szempontjából normális mert ott nincs agymosás meg hazudozás, de sokan csak azért sem nézik mert tudják hogy az egész csatorna egy kalap fos és a híradó is, pedig a híradójuk jó!
Én közelítek a 60-hoz, de azt hiszem tájékozottabb vagyok sok fiatalnál és jobban át is látom ez miatt a politikát. Szavaztam valamikor a Fideszre is, de soha többé nem tennék ilyet. Nem attól függ ki hogy gondolkozik, hogy milyen idős.
Persze vannak agymosott hülyék, de nem kell általánosítani.
Lassan nem marad más csak a 4 millió nyugdíjas, az 1 millió segélyes + államapparátusi csókos... és a 2 millió közmunkás.
Agyrém... egy gazdasági és demográfiai katasztrófa.
Csak azokat sajnálom, akik szeretnének, de valamilyen okból nem tudnak lelépni innen. Az összes többi megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!