Erre is képes Orbán? Mi ez, ha nem diktatúra?
Telefonon buzdítják az embereket, hogy mindenki jelenjen meg Viktor ünnepi beszédén.
Forrás:
Azért ne diktatúrázzunk már. Ennek a szónak komoly súlya van. Azt hiszem senki se kívánna egy diktatúrát, őt pedig elég nagy többséggel megválasztották - sajnos. Pontosabban nem őt, hanem a Fidesz-KDNP-t.
De amúgy elég gáz, hogy a látszat kedéért hívnak így embereket.Bár azt elhiszem, hogy jól néz ki a médiában a sok ember a képeken, mint egy kicsi tömegnél.
Engem interneten keresett meg. sőt ma be is csengetett valaki az ajtón, elsőnek nem tudtam ki volt az, de most olvasva a híreket már sejtem ki lehetett az.
Ha politikus lennék ellenzéki kampányt biztos, hogy propaganda gyanú erősítésével kezdeném, ha már minden héten ezt skandálom, hogy "diktatúra".
Minden pénzt megadnék azért, hogy diktatúrában kelljen élniük azoknak az embereknek, akik most "diktatúráznak". Úgy megnézném, ahogy ugyanilyen fennhangon óbégatnak és odamegy a rendőr és gumibottal megveri érte, vagy kirúgják egy családtagját a munkahelyéről, mert ő nem bírta befogni a pofáját, esetleg besoroznák a katonának és fogdába zárnák, mert akadékoskodott...
Kíváncsi volnék, azzal mit kezdene. Még akkor is úgy gondolná, hogy diktatúra van? Amúgyis kussoljon. Elvégre a kormány meg lett választva méghozzá kétharmaddal. akkor most mi is a diktatúra?
Más országban akkor sokkal nagyobb diktatúra van,ahol az embereket választási kampány idején telefonon zaklatják,hogy kire szavazzon,televan a rögzítő a barbequekra való részvételre való buzdítással.
A kérdésre a válasz;nem,ez nem diktatúra.Meg lehet nézni a magyar nyelv értelmező szótárában a diktatúra definíció alatt.Vagy lehet,hogy azt is az Orbán írta?
Mármint szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!