Tudtok nagyobb árulót mondani a magyar politikában Simicskánál?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam azon, hogy volt e még egy ekkora mértékű egy személyhez köthető árulás a rendszerváltás utáni magyar politika történetében, mint amit Simicska követett el? Gyakorlatilag majdhogynem a gyerekkori játszótársát döfte hátba, nem is beszélve arról, hogy gyerekkorától szinte minden kenyerét neki köszönhette.
Ilyen elementáris, a másikat tönkretenni akaró, aljas árulásra én sem a jobb, sem a baloldalon nem emlékszem.
Ha tudtok, akkor versenyeztessük meg őket! Melyik volt nagyobb árulás Simicskáénál?
2015. márc. 11. 00:04
11/12 A kérdező kommentje:
A válaszokat elnézve, tényleg Gyurcsàny vagy Simicska kvalitású embereket érdemelne az ország.
2015. márc. 11. 16:12
12/12 anonim válasza:
Én nagyon kíváncsi lennék a kérdező véleményére, hogy ő hogy látja ezt az egész történetet. Egyfajta rálátási képességet hiányol a válaszadók 99%-ból (ahogy a vicc is tartja, nem én megyek szembesávban, hanem rajtam kívül mindenki más), holott én látva a gyurcsány és simicska közötti párhuzam említését, éppen ugyanezt a rálátási képességet hiányolom belőle. A kérdező szerint politikailag Gyurcsány és Simicska szerepe egyivású? Aki a nemzet hősét, az ország egyetlen igaz emberét, Orbán Viktort támadja (legyen az gazdasági, vagy politikai érdek mentén) az a világ legnagyobb árulója? Ezek nem provokatív kérdések, hanem őszintén mondom, szívesen elolvasnám egy ilyen rálátási képességgel rendelkező ember bő lére eresztett véleményét a magyar politikáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!