Ti örültök neki, hogy az ATV egyre nagyobb nézettséget ér el?
2015. márc. 10. 20:01
11/14 anonim válasza:
Ilyen nagyot esett már a tv adók nézettsége, hogy az ATV-vel kell versenyezni? Mondjuk nem csodálom, én már évek óta nem néztem tévét és rengeteg ismerősöm jár hasonló cipőben..
12/14 anonim válasza:
Az állami TV-k mára teljesen elveszítették a hitelességüket, ezeknél még a marinéni pletykái is hitelesebbek.
Az állami TV-k Orbán szócsövei, akinek van egy kis sütnivalója az már nem nézi őket, inkább a nem állami csatornákon lehet viszonylag hiteles hírekhez hozzájutni.
13/14 anonim válasza:
Utálom a Fideszt, de az ATV-t is. A szektATV amíg a nemzeti oldal képviselőit lejáratja, és a liberálisokat ajnározza, addig az én szememben szart se fog érni. De mit is lehet várni németh sanya szektájának tulajdonában lévő médiáról?
14/14 anonim válasza:
Én inkább ATV és RTL Klub komolyabb műsorait nézem, mintsem az Echo Tv adásait.... ahol azt a szélhálmos Dr. reklámozzák aki ciánnal kezeli a betegeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!