". Egy gyermek után is igényelhető lenne a Főállású Anyaság (FAT). " -ez van a Jobbik Párt programjában. Mi a véleményetek?
Én a kérdezőről ez alapján meg nem tudnám mondani, hogy van-e gyerek vagy sincs.
Az nem kérdés, hogy egy anya számára a gyereke a legnagyobb kincs a világon, de nem értem, hogy ez miben kapcsolódik ahhoz, hogy az állam 6-7-8 évig fizessen egyetlen gyerek után. Ráadásul ennek összege annyi, ami semmire nem elég. Ez szerintem csak egy hangzatos ígérgetés, amivel senki nem lenne előrébb. Egy esetben jöhet jól, ha az anya a gyes/gyed lejárta után nem talál munkát, és ennyi pénz is jobb, mint a semmi. De szerintem a megoldás inkább a (családbarát) munkahelyek teremtése lenne, nem ez.
Csak a kételkedőknek...VAN GYermekem!! és ennél nagyobb CSODA nincs a világon:-)és van akit EZ teljesen kielégit,s nem kell hozzá a karriercsinálás:-)
Én diplomával(kettővel) a kezemben ,és igaz,h még Kisbabánk van,de valahogy elképzelhetetlennek tűnik,h hogy lehet majd munka után, fáradtan, egy ANYA otthon is 100%ban (!)Anya és Feleség...(???)
Ez az ÉN véleményem,ezért nem kéne egyből támadni..
akinek inge,csak az vegye magára:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!