A Jobbiknak a belpolitikájával teljes mértékben egyetértek, a külpolitikája viszont úgy, ahogy van, hülyeség. Szerintetek?
" az Usát utáljuk és az ő seggüket fogjuk szétlőni. "
Csak a magad neveben beszelj.
az isis nem dobott még atombombát senkire de az USA IGEN!!
egy ilyen ország mellé álni...inkább a ruszkik,meg a kinaiak
"A cigánykérdésben például teljes mértékben támogatom őket"
Mi a jobbik programja a cigánykérdéssel kapcsolatban? Mert általában amikor elő kellene jönni a fámával, akkor jobbik totál letagadja a cigánysághoz fűződő viszonyát. SZerintem ez olyan gerinctelen dolog.
szerintem a kérdésedre a választ magad is tudod...
- aki nem járatja iskolába a gyerekét, segélyt elvenni;
- aki tanárra támad, segélyt elvenni;
kettő integrációval kapcsolatos jobbikos-javaslat... tudom, vonatkozhatnak magyarokra is, de azért ha a fejed rá kéne tenni, hogy magyar vagy cigány lesz a következő tanárverés alanya, te sem a magyarra tennéd
félelmetesen okos varga viktor:
hova mennél szívesebben: az USÁba vagy az ISIS területeire? köszi
ja mert h ha odaküldünk pár katonát kivirágzik az egész világ?mi ez a kérdés?:)én a francia riviérára mennék inkább.
13 as temeg olvasgassál még..v akaszd fel magad
miért lennea jobbik arab és iszlám imádó?
mert valaki nem az usa seggét nyalja minta világ maradék része akkor már iszlámimádó?
gazdaságilag igenis rengeteg potencia van Törökországban, Iránban stb. csak abból megélhetne ez az ország hogy KAJÁT termelünk nekik (gyümölcs, zöldség, bor , hús)
Csask ebből jól élhetne az ország.
Hány száz éve nyaljuk a nyugat seggét? Azt ostrák német meg francia meg mindig is szolganépnek tekintett bennünket. Nem akartok ebből felébredni? kell a ráknak az Eu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!