Milyen haszna származik az országnak, ha katonákat küldünk az IS-ba harcolni?
Figyelt kérdés
Szerintem semmi keresnivalónk ott és amellett, hogy összerúgjuk a port számos arab országgal és azok érdekeltségeivel még a terrorfenyegettség is jelentősen emelkedne. Kíáncsi vagyok a szkeptikusok véleményére is?2015. márc. 9. 19:08
11/13 A kérdező kommentje:
"Miért fáj az egyeseknek, hogy katonáink háborúba mennek? Addig legyen a katona katona, ameddig béke van, vagy mi? "
Mert ok nélkül meghalnak. Semmi dolgunk sincs ott.
2015. márc. 12. 19:01
12/13 anonim válasza:
Érteném ezt a kérdést és a felháborodást, ha az lenne a helyzet, hogy kipostázták a behívókat mindenkinek, hogy irány harcolni az IS ellen. Erről pedig szó sincsen. Hivatásos katonák mennek, akiknek ez a munkájuk, és amikor vállalták ezt a munkát, tudták, hogy elküldhetik őket harcolni és akár meg is halhatnak harc közben. És hogy miért kell odamenni? Mert az IS a nyugati civilizációt fenyegeti, és senkinek sem érdeke, még Magyarországnak sem, hogy párszáz kilométerre Európától egy ilyen szerveződés létezzen. Az megvan, amikor Hunyadi János elindult a törökök ellen? Hasonló a helyzet most is. Ezeket vissza kell verni a lehető leghamarabb, mielőtt megerősödnek. Egyébként milyen arab országokkal rúgjuk össze a port? Az IS nem egy ország, hanem egy terrorszervezet.
13/13 anonim válasza:
kérdező, te olyan sötét vagy... ahogy az előttem szóló is mondta, azzal sem vagy tisztában, mi az az IS, és így okoskodsz, hogy miért nem kéne ellene harcolni... én sem vagyok orvos, ezért nem is műtök, jobban járnánk, ha te is megmaradnál a szakterületednél... régen a munkások dolgoztak, a politikusok politizáltak, a cigányok loptak, most meg a politikusok lopnak, a munkások osztják az észt,a cigányoktól meg elvárjuk, hogy dolgozzanak... :D maradj a saját területeden ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!