Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországról miért lépnek...

Magyarországról miért lépnek le az emberek, ahelyett, hogy itthon maradnának, összetartanának, és próbálnának valami hazafias, nemzeti érdekeket képviselő, rendpárti pártot megválasztani?

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 16:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
84%

58%

A nyugatiak nevében kérlek Te inkább ne hivatkozz ránk, ugyan is itt a "turulcsibézést" meg a hasonló kifejezéseket(ahogy a zsidózást, a fekázást is elítélik)nem igazán dijjazzák, primitív viselkedésnek tartják, amit Te magad is művelsz.

2015. márc. 8. 21:08
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a világnézetem eltér a magyar átlagtól. Nem vádaskodok, és ez nem baj, csak nekem. Mert szeretnék olyan emberek közt élni, akikkel közösséget tudnék alkotni.

Soha nem hittem, hogy csak azért, mert mind egy bizonyos ország határán belül pottyantunk ki anyáinkból, bármi közös is lenne bennünk. Szűklátókörűségre vall. És nem akarok nemzeti lenni. Az egészben van valami elutasítás mások felé. Nem érzem úgy, hogy Adyra büszkébbnek kellene lennem, mint Oscar Wilde-ra. Egyikükkel sincs semmi közös bennünk, csak hogy tetszik a munkásságuk. Ady nem áll hozzám közelebb, mert magyar.

2015. márc. 9. 09:30
 33/38 A kérdező kommentje:

57%-os, aki turulcsibézett az előző oldalakon meg szidta a Himnuszunkat, másokét méltatta, ő nem világpolgár, hanem olyan ember kinek lelkében meghalt a magyarság. Nagy valószínűséggel Spartacus70 / Ketyege Béka / Schulz Ervin / Körmendi Mátyás lehetett, ő eresztett meg ilyen stílusú és hozzáállású szövegeket. Azért "ő"-t mondok, mert ő ember volt, csak sokszor tiltották és jött vissza.

Ketyege rendszeresen szidta a magyarokat, mind a népet, nyelvet és történelmet, megkérdezték tőle, hogy miért csinálja ezt, s az azóta törölt kérdéshez ilyesfajta választ írt:

"Nem tudom, nekem a dédnagyanyám német volt és eléggé vonz a német kultúra. Eközben a magyar nem. A többi felmenőm magyar paraszt volt és eléggé visszamaradott a családomnak az a része, amelyik magyar származású. Szerintem ez megmaradt bennem valahol mélyen és taszít a dolog.

Aztán elmondom még nektek, hogy régen én is nagynemzeti voltam, de már rég kijöttem belőle.

Csalódtam a magyarokban, átvertek, megaláztak és összetörték a szívemet. Nincs nekem mit szeretni rajtuk.

Együtt voltam egy hasonló lánnyal, aki megcsalt egy székely gyerekkel, aki közös jó barátunk volt, utána egy másikkal akartam összejönni, az pedig lenyúlt tőlem 15 ezer forintot, ráadásul kiderült, hogy egy 45 év körüli faszival kúrattatja magát szintén pénzért és anyagi javakért. Kárpátia koncerteken jártak össze még azelőtt, hogy lefeküdt volna velem, közben a férfire várt otthon két kisgyerek és a felesége. Elvoltam vele, de állítása szerint kellett a pénz és a kapcsolatunk 3. hónapjában elkezdett újra összefeküdni vele."

Véleményem szerint ez nem feltétlenül helyes és érthetetlen. Ez nem azért volt, mert magyar lett volna, vagy akármi, rossz emberek mindenhol vannak. A nők meg hát... na ők ilyenek sajnos...

2015. márc. 9. 19:19
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert inkább élnek külföldön hazaárulónak bélyegezve, mint hogy hithű katolikus hazaszeretőként éhen haljanak itthon..
2015. márc. 9. 21:41
 35/38 anonim ***** válasza:

"hazafias, nemzeti érdekeket képviselő, rendpárti pártot megválasztani?"

Talán éppen ezért.

2015. ápr. 15. 23:27
 36/38 anonim ***** válasza:

#32-essel tökéletesen egyetértek. Én is így gondolkozom.

(A %-unk véletlen azonos.)

2015. ápr. 15. 23:28
 37/38 anonim ***** válasza:
46%

"Csalódtam a magyarokban, átvertek, megaláztak és összetörték a szívemet. Nincs nekem mit szeretni rajtuk.

Együtt voltam egy hasonló lánnyal, aki megcsalt egy székely gyerekkel"

Aham, hát rettentő gyerekes a gondolkodásod. SZóval úgy általában a magyarok összetörtek, mert egy darab lány nem téged választott? Muhaha!!!!!!

2015. ápr. 15. 23:31
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

"A hazafias, nemzeti érdekeket képviselő állampolgáraink hungarista-neonáci ötvözetek, akik betyárnak vagy hasonlónak hívják magukat, rasszisták, homofóbok, agresszívak és veszélyesen radikálisan gondolkoznak."

És még a ti fajtátok sír, hogy egyesek meg akarják nekik mondani, hogy ki a jó magyar. Az ilyen tök primitív hozzászólással te mit is csinálsz? Előírod, hogy ki a jó és ki nem. Gratulálok, ez egy hamisítatlan és gyűlölettől fröcsögő, liberálfasiszta felfogás.

"Vannak szép magyar hagyományőrzők, például akik gyerekeket lovagoltatnak íjásztáborokban, szőnnek-fonnak és kézműveskednek. De ők nem nevezik magukat hazafinak vagy nemzeti érzelműnek. Büszkének lenni a származásra és felsőbbrendűnek képzelni magunkat az két nagyon különböző dolog."

Akkor miért a magyar kultúrát ápolják, ha ők nem hazafiak és nulla nemzeti érzés van bennük? Ha valaki büszke a származására (mint ahogy azt a cigányok esetében is nyomatják, hogy legyenek büszkék arra, hogy cigányok), az azt jelenti, hogy a saját népe, hazája, minden más nemzetnél előkelőbb helyet foglal el a szívében.

"Nem hazafinak kéne lenni, hanem jó embernek."

Már bocs, de elég sok embernek egyszerre is megy a kettő.

Egyébként aki ilyen frankó hozzászólást ír mint te, azok általában sportot űznek abból, hogy miként lehet kigúnyolni mindet ami magyar vagy magyar hagyomány. Ha ennyi bajod van, akkor miért beszélsz egyáltalán magyarul?

2015. ápr. 15. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!