A baloldal simicskáját? Hát azért megvagyunk nélküle valahogy....
2015. márc. 2. 13:49
4/16 anonim válasza:
Előre leszögezem, nem vagyok szoci, se Gyurcsány imádó, de múltkor láttam a magyarul balóval című műsorban Gyurcsányt, és tök normálisan beszélt, jó meglátásai voltak. Az a baj a magyar politikusokkal, hogy amíg nincsenek hatalmon addig jókat mondanak, viszont mikor hatalomra kerülnek semmit se tartanak be.
2015. márc. 2. 14:11
5/16 Komplikato válasza:
Azért kispályás ő Simicskához képest, és azzal sem értek egyet, hogy nem sz*r a helyzet, ...
De! Azok után amit 2010 előtt és pláne azok után amit 2010 UTÁN elkövetett, nagyon beszűkűltnek vagy őrültnek kell lenni, hogy bárki pont őt visszasírja. Az országnak tényleg az a baja, hogy a tolvajit váltogatja ...
2015. márc. 2. 14:13
6/16 anonim válasza:
Attól, hogy Orbán még nála is rosszabb miniszterelnök, még nem sírom vissza. De egy cellában szívesen látnám Orbánnal.
2015. márc. 2. 15:16
7/16 anonim válasza:
"nem vagyok szoci, se Gyurcsány imádó, de múltkor láttam a magyarul balóval című műsorban Gyurcsányt, és tök normálisan beszélt, jó meglátásai voltak."
Érdekes módon ellenzékben mind milyen jól látja a problémákat és a megoldásokat is. De aztán amikor hatalomba kerülnek, és lehet választani a az ország sorsa és a zsebbe pénzlapátolás helyett, valahogy eddig még mindenki a pénzlapátolást választotta. Jó példa erre az offshore cégekre vonatkozó törvény. Az a legális pénzlopás. Ezt a csapot még senkinek se sikerült elzárnia.
2015. márc. 2. 15:27
8/16 anonim válasza:
Hát én nem...
2015. márc. 2. 15:45
9/16 anonim válasza:
Nem!
2015. márc. 2. 16:30
10/16 anonim válasza:
Visszasirni? Furcsa a megfogalmazásod. Tulajdonképpen értelmezhetetlen. Esetleg kifejtenéd érthetöbben?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!