Mért mindenért az MSZP-t és Gyurcsány Ferencet hibáztatja a FIDESZ?
"Mért mindenért az MSZP-t és Gyurcsány Ferencet hibáztatja a FIDESZ?"
Azért, te idióta, mert 2004-től 2009-ig, amikor Magyarország a közép-európai mezőny elejéről lesüllyedt a környék legrosszabbul teljesítő országává, egy bizonyos Gyurcsány Ferenc volt kormányon. De nem, nyilván a Ferike semmiben sem volt hibás, nyilván egy miniszterelnöknek semmi ráhatása nincs egy ország politikájára, nyilván mindenről Orbán tehet.
Amúgy ez ma hanyadik piros bögréd lesz a Societastól?
egy szóval sem mondtam hogy a jól kezeljük a válságot azt jelenti hogy jól élünk... hanem az állam gazdaságilag kilábalóban van a válságban... elvileg..
igazából itt kaposváron meg elég jól kezelik a válságot... több ezer munkahelyet teremtettek mióta a válság tart...
Tisztelt 4-el ezelőtti válaszoló.
Azt nem mondtam hogy nem az MSZP tehet arról hogy Magyarországot ilyen helyzetben érte a válság.
Ha jobban elolvastad volna a kérdésemet akkor tudnád hogy mit kérdeztem.
A gyengébbek kedvéért újból felteszem a kérdést:
"Miért mindenért (még ha letörik a körmöm, vagy korpás a hajam) az MSZP-t és Gyurcsányt hibáztatja a FIDESZ?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!