Miért kaptak ilyen emberek kitüntetést a magyar kormánytól mint Szaniszló Ferenc és Bakay Kornél?
Figyelt kérdés
Én jobbik-szimpatizáns vagyok, de amit ezek művelnek az még nekem is sok. Szaniszló burkolt/nyílt antiszemitizmusa ("Én antiszemét vagyok") és Bakay Kornél történelemkönyve ahol a magyarok egyszerre származnak hunoktól, etruszkoktól, suméroktól, de semmi közünk a finnugorokhoz, a kőkorszaki barlangrajzok magyar rovásírással íródtak, az evolúció pedig nem igaz.
Kiakaszt, de kíváncsi vagyok az okokra.
Mégegyszer hangsúlyozom, nem az érdekel, hogy ki ért egyet velük, meg hogy igazuk van-e , hanem az hogy miért kaptak kitüntetést?
2015. márc. 1. 10:33
11/11 anonim válasza:
Szaniszlótól visszavonták, megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!